Parkatakit

(355 tuotetta)
Blank

Suositeltava

Urberg
Bergen Parka Men Jet Black
 

Parka – toiminnallinen takki arkeen tai seikkailuun


Kun puhutaan parkatakeista, useimmilla saattaa tulla mieleen suuri untuvaparka pöyheällä turkiskauluksella, joka sopii Siperian talveen, mutta joka on tavallisempi talvisessa kaupunkikuvassa. On olemassa lukuisia parkamalleja, eikä pelkästään talvikäyttöön, vaan saatavilla on myös kevääseen, kesään ja syksyyn sopivia malleja. Löydät niitä jopa 3-kerroksisessa Gore-Tex-materiaalissa, joka tarjoaa hyvät hengittävät ominaisuudet sekä pintamateriaalin, joka varmistaa, ettei kosteus tunkeudu takkiin.


Parkatakkien perusajatus on, että ne varmistavat sinun pysyvän lämpimänä, kuivana ja suojassa säiltä. Parkamallisessa takissa voi usein olla suuri, kutsuva huppu, jonka suojiin voit kääriytyä sään muuttuessa ankarammaksi. Parkatakissa on usein lukuisia säätömahdollisuuksia, joiden avulla voit säätää vyötäröä, helmaa ja hihansuita. Ei ole myöskään mitenkään epätavallista, että parka on varustettu useilla, tilavilla taskuilla.


Me Outnorthilla tarjoamme useita eri parkamalleja niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Meillä on suuri valikoima parkatakkeja sekä muita takkeja useilta, hyvin tunnetuilta tuotemerkeiltä useissa väreissä, vuorillisena tai vuorettomana ja joko untuvalla varustettuna tai synteettisenä.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Compare product properties quickly and easily using our tool.
Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
- A simpler way to find the products that suit you!

    Poista valinnat

    SuosikkiniView Your Favorites

    Toolbar example

    Click the -symbol to mark as favourite

    This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
    - All of the greatest things in one place!