Metsästystakit

(150 tuotetta)

Kuten muissakin metsästysvarusteissa on takeissa tärkeitä ominaisuuksia, jotka on tarkoitettu metsästykseen. Meiltä Outnorthilta löydät takkivalikoiman jolla valmistaudut hyvin metsästyskaudelle, riippumatta siitä haluatko lämpimän talvimetsästystakin, ohuen ja joustavan lämpimämmälle vuodenajalle tai erittäin äänettömän ja joustavan takin. Meillä on toimivia metsästystakkeja naisille ja miehille muun muassa merkeiltä Norröna, Bergans ja Fjällräven.

Riippumatta siitä mitä metsästät, voivat päivät venyä pitkiksi luonnossa ja vaihtelevassa säässä. Vaatimuksesi metsästystakille voivat olla henkilökohtaiset arvostuksen ja mieltymyksen mukaan sekä mihin vuodenaikaan useimmiten metsästät. Ehkä takin pitää kestää erilaisia sääolosuhteita tai olla mukava istuttaessa pitkään ja hiljaa passissa. Samanaikaisesti on liikkuvuus erittäin tärkeää monessa tapauksessa.

Metsästystakin ja tavallisen vapaa-ajantakin erot

Metsätystakit ovat yleensä paksumpia kuin tavalliset ulkoiluvaatteet, sillä suurin osa metsästyksestä tapahtuu syksyllä ja talvella, kun lämpötila on alhaisempi. Monet metsästystakit on valmistettu äänettömästä materiaalista ja Gore-Texistä tai muusta vettähylkivästä materiaalista. Erityisesti suunnitellut toiminnot, kuten reiälliset taskut metsästysradion antennia varten ja reikä korvakuulokkeille, ovat esimerkkejä älykkäistä erikoistoiminnoista joissakin valikoimassamme olevissa metsästystakeissa.

Äänetön ja joustava takki sinulle joka olet liikkeessä

Jos liikut metsästäessäsi, on joustavuus ja myös vaatteiden äänettömyys tärkeää. Vaatteet eivät saa tuottaa tarpeetonta ääntä liikkuessasi. Nämä ominaisuudet löytyvät useista meillä myytävistä malleista. Jos metsästät todella kylmällä, voi olla parempi valita lämpimäksi vuoritettu talvimetsästystakki. Myynnissämme olevia metästystakkeja voi tietenkin käyttää myös vaelluksessa ja muussa ulkoilussa.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!