Kuoritakit

(373 tuotetta)
Blank

Suositeltava

Urberg
Alesjaure Shell Jacket Men Dark Green
 

Kuoritakin tarkoitus on suojata sinua tuulelta, sateelta sekä vaatteiden kulumiselta. Kuoritakki toimii myös yhdessä muiden vaatekerrosten kanssa päästäen kosteutta ulos. Melkein kaikki kuoritakit valmistetaan nykyään toiminnallisesta materiaalista: usein esimerkiksi Gore-Tex kalvosta tai jonkinlaisella laminoinnilla.

Kalvollinen kuoritakki voi olla niin kutsuttu kaksikerroksinen, kolmikerroksinen tai kaksi- ja puolikerroksinen kalvotakki. Kaksikerroksisessa takissa on irtonainen sisäkangas, joka suojaa kalvon kulumista sisäpuolelta. Kolmikerroksisessa takissa on sisäkangas ommeltu yhteen kalvon ja päällimmäisen kankaan kanssa. Kaksi- ja puolikerroksisessa takissa on verkkomainen suoja, joka on ommeltu kiinni kalvon sisäpuolelle.

Kuoritakkeja jokaiseen vuodenaikaan

Kuoritakkia voi hyvin käyttää vuoden ympäri sen ainutlaatuisten ominaisuuksien ansiosta, jotka suojaavat niin tuulelta kuin sateeltakin. Jos vietät paljon aikaa ulkona, on erinomaista hankkia joka sään takki, eli kuoritakki, jota voit käyttää vuoden ympäri. Ainoa asia, mitä sinun tarvitsee ajatella on päättää kuoritakin alle valittavat vaatteet pysyäksesi lämpimänä. Kesäkuukausina voit käyttää kuoritakkia sellaisenaan, mutta syksyllä ja vähän kylmemmällä ilmalla sen alle tulee pukea paksumpi pusero.

Tilaa kuoritakkisi verkosta

Valikoimistamme löydät paljon erivärisiä ja -kokoisia kuoritakkeja naisille, miehille ja lapsille tunnetuilta valmistajilta, kuten esimerkiksi The North Face, Jack Wolfskin, Haglöfs ja Peak Performance. Mikäli harrastaa jotain erityistä urheilulajia, on kuoritakkeja suunniteltu erityisen hyvin sopiviksi niin kiipeilijöille, laskettelijoille, pyöräilijöille, vaeltajille, juoksijoille kuin lumilautailijoillekin.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Meidän tuotevertailutyökalun avulla voit helposti nähdä ja vertailla tuotteidemme eri ominaisuuksia.

Klikkaa -symbolia niiden tuotteiden kohdalla, joita haluat vertailla.
Klikkaa sitten -symbolia sivun alalaidassa ja paina vertaile.
Näytettävät tiedot vaihtelevat riippuen siitä, mitä tuotteita valitset, esim. väri, vedenkestävyys, paino, patterinkesto, tilavuus ja paljon muuta.
Tämä on yksinkertaisesti hieman helpompi tapa sinulle vertailla ja löytää oikeat tuotteet!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!