Kevättakit

(85 tuotetta)

Ei ole ihanampaa tunnetta, kuin saada ottaa esille ohuempi takki, kun kevät vihdoin saapuu takaisin. Tai vielä parempi on, jos saa hankkia aivan uuden kevättakin. Varmempaa kevään merkkiä saat etsiä.

Etsitpä sitten jotain tyylikästä lisäämään kevättunteitasi tai jotain käytännöllistä ulkoiluaktiviteetteihisi, on meillä Outnorthilla suuri valikoima kevättakkeja naisille, miehille ja lapsille useilta eri valmistajilta kuten muun muassa Fjällräven, Norröna, Didriksons ja Haglöfs. Hyvälaatuisessa kevättakissa sinulla on vaate useaksi vuodeksi eteenpäin ja odotat aina innokkaasti, että routa lähtee maasta ja voit ottaa takin taas vaatekomerosta.

Anorakki - klassinen kevättakki joka ei mene pois muodista

Aito kevään merkki on se, kun voi ottaa anorakin esille vaatekomerosta. Anorakki sopii hyvin moniin aktiviteetteihin, mutta on myös kätevä ja klassinen arkivaate. Monet meillä myytävistä anorakeista ovat erinomaisia useisiin vauhdikkaisiin aktiviteetteihin kuten kiipeilyyn, hiihtoon ja vaellukseen. Anorakki on täydellinen useiden kerrosten päällä, koska se on ilmava ja tilava.

Tuulenpitävät kevättakit

Kevät on luultavasti yksi suosituimmista vuodenajoista ja useimmat toivottavat sen tervetulleeksi. Mutta uuden vuodenajan mukana tulevat myös kevättuulet ja silloin syntyy tarve käytännölliselle, tuulenpitävälle takille paljon ulkona viihtyville. Tuulenpitävällä takilla voit kohdata kevään ja sen tuulet paleltumatta.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Compare product properties quickly and easily using our tool.
Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
- A simpler way to find the products that suit you!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!