Gore-Tex -takit

(1 tuotetta)

Gore-Texistä valmistetut vaatteet voivat olla pelastuksesi hädässä sään muuttuessa yllättäen. Mikäli vietät mielelläsi tuntikausia ulkona vaihtelevassa säässä, sinun kannattaa valita Gore-Tex takki. Gore-Tex on fantastinen materiaali, joka on vesitiivis ja hengittävä ulkopinnaltaan, minkä ansiosta et palele etkä hikoile takissa. Outnorthilla on huolellisesti valittu valikoima Gore-Tex takkeja tuotemerkeiltä, kuten Haglöfs, Norröna ja Arc´teryx.

Kuivana ja lämpimänä Gore-Texissä

Ennen kuin ostat, sinun tulee arvioida olosuhteet, joissa aiot käyttää takkia ja miettiä lisäksi, mitkä toiminnot ovat sinulle tärkeät. Meiltä löydät Gore-Tex takkeja koko perheelle – äidille, isälle ja lapsille. Valitse laajasta takkivalikoimastamme, eri väreistä ja malleista, omasta mieltymyksestäsi riippuen. Ainutlaatuista Gore-Tex takissa on, että voit oleskella ulkona kylmässä ja kosteassa säässä tai kävellä nopeasti ja hikoilla, mutta takin toiminnot estävät kylmettymisen. Kehon tuottama lämpö kulkeutuu pois takin pinnan hylkiessä sadetta. Gallon on yleinen materiaali sadevaatteissa. Se ei hengitä, minkä vuoksi sinulle tulee kuuma ja kostea olo ja lopulta kylmetyt. Vältä tämä ongelma ja käytä Gore-Texiä!

Valitse suosikkisi

Outnorthilta löydät ihanan väriset Gore-Tex takit, joissa on älykkäitä taskuja sekä vedenpitävät vetoketjut. Jos olet hiihdon harrastaja, löytyy valikoimastamme hissilippuja varten ommelluilla taskuilla varustettuja takkeja. Takeissa on myös älykkäitä toimintoja, jotka helpottavat päivääsi laskettelurinteessä. Anna koko perheen valita suosikkinsa, jotta voit varmistaa kaikille mukavan päivän tunturissa!

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!