Anorakit

(42 tuotetta)
Blank

Suositeltava

Urberg
Loen Anorak Black
 

Anorakki on todellinen klassikko joka ei koskaan tunnu poistuvan muodista. Se ei ole pelkästään hyvännäköinen, vaan on myös toimivuudeltaan erittäin monipuolinen ja sopii useisiin erilaisiin aktiviteetteihin. Klassisen anorakin tunnuspiirteitä ovat vetoketju joka harvoin yltää pidemmälle kuin rintaan asti, iso rintatasku sekä huppu joka suojaa kasvoja tuulelta ja kylmältä.

Meiltä löydät tyylikkäitä ja toimivia anorakkeja naisten ja miesten koossa muun muassa Norröna-, Fjällräven- ja Bergans-tuotemerkeiltä.

Anorakki on brittislangia ja tarkoittaa henkilöä jolla on hyvin tietty ja vahva erityiskiinnostuksen kohde, eli esimerkiksi henkilö joka on kiinnostunut ulkoilmaelämästä. Mutta sinun ei tarvitse olla kiinnostunut ulkoilusta pukeutuaksesi anorakkiin. Se on käyttökelpoinen klassikko myös sinulle, joka haluat olla käytännöllinen arkipäivisin.

Kevät- ja syystakki

Kun poimit anorakin vaatekomerosta, on se selvä merkki siitä että kevät on tulossa. Samoin kuin kesän jälkeen otat sen esille suojaamaan kehoasi syksyn kylmiltä tuulilta. Anorakki on ison huppunsa ansiosta rakastettu kumppani tuulisena syksynä ja myös keväällä.

Monipuolinen klassikko

Anorakki sopii hyvin moniin erilaisiin tilanteisiin. Useat meillä myynnissä olevat anorakit sopivat hyvin hiihtoon, kiipeilyyn, vaellukseen ja muuhun ulkoilmaseikkailuun, kun tuuli puhaltaa kunnolla mutta ei ole vielä oikein kylmä. Kun tulee kylmempää, anorakki toimii hyvin myös kerrospukeutumisessa päällimmäisenä kerroksena lämpimien vaatteiden päällä, koska se on yleisesti ottaen ilmava vaate.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Meidän tuotevertailutyökalun avulla voit helposti nähdä ja vertailla tuotteidemme eri ominaisuuksia.

Klikkaa -symbolia niiden tuotteiden kohdalla, joita haluat vertailla.
Klikkaa sitten -symbolia sivun alalaidassa ja paina vertaile.
Näytettävät tiedot vaihtelevat riippuen siitä, mitä tuotteita valitset, esim. väri, vedenkestävyys, paino, patterinkesto, tilavuus ja paljon muuta.
Tämä on yksinkertaisesti hieman helpompi tapa sinulle vertailla ja löytää oikeat tuotteet!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!