Pidennetty avoin kauppa 5. tammikuuta 2024 saakka

Vaellustakit

(857 tuotetta)

Jos olet mielelläsi koko päivän metsässä tai teet pitkiä retkiä tunturiin, löydät oikean vaellustakin Outhorthilta. Meillä on vaellustakkeja naisille, miehille ja lapsille sekä korkealaatuisia takkeja monelta eri valmistajalta: takkeja joilla selviät pitkän päivän vaikeassakin ilmastossa. Vaellustakkien kategoriasta löydät takkeja, jotka sopivat vaellukseen, mutta ovat monessa tapauksessa yhtä käytännöllisiä toisenlaisiinkin aktiviteetteihin.

Tärkeitä asioita mietittäviksi, kun valitset vaellustakin

Kriteerit juuri optimaaliselle vaellustakille ovat tietenkin erittäin yksilöllisiä, mutta muutamia asioita on hyvä miettiä, kun valitset uutta takkia. Joustava ja taipuisa takki on parempi kuin kömpelö, koska sinun pitää pystyä liikkumaan. On myös hyvä, jos voit helposti poimia tavaroita järkevästi sijoitetuista taskuista niin, ettei sinun tarvitse ottaa selkäreppua esille joka kerta, kun jotain tarvitset.

Hyvin hengittävät takit sopivat erinomaisesti vaellukseen

Pitkiä matkoja vaellettaessa hyvin hengittävä takki on melkein yhtä tärkeä kuin hyvät vaelluskengät. Softshell-takki on hyvä esimerkki hengittävästä takista. Lue lisää materiaaleista meidän materiaalioppaastamme. Siinä kerromme muistakin materiaaleista, joissa on hyvä ilmanvaihto.

Monet hyvin hengittävät takit ovat myös erittäin vettähylkiviä, mutta jos kohdalle sattuu oikea kaatosade, voi olla parempi ottaa yksinkertainen sadetakki selkärepusta. Tämä on parempi kuin käyttää huonosti hengittävää materiaalia koko vaelluksen ajan. Täysin vesitiiviissä takissa on harvoin yhtä hyvä ilmanvaihtokyky, ja kylmettymisriski suurenee, jos hikoilet paljon vaelluksen aikana eikä takkisi hengitä tarpeeksi hyvin.

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!