Juoksutakit

(8 tuotetta)

Juokseminen on parasta ulkona ja siitä saa muutakin kuin vain hyvää liikuntaa. Monet juoksua harrastavat liikkuvat mieluummin raittiissa ilmassa. Siinä voi samalla kokea luonnon läheisyyden matkan varrella sen sijaan, että kuuntelisi juoksumaton ääntä salilla. Meiltä löytyy juoksutakkeja sekä kevätjuoksijalle että myös sinulle, joka juokset ulkona säästä riippumatta.

Tärkeitä asioita ajateltaviksi juoksutakkia valitessasi

Varmista, että hankit hyvin istuvan juoksutakin, joka ei liehu tuulessa. Vartalonmyötäisessä takissa voit kiitää juoksuradalla tuulen estämättä. Jos tiedät, että menet ulos sateesta ja räntäsäästä välittämättä, voi olla hyvä ajatus ostaa vettähylkivä tai vedenpitävä takki. Huomaa, että täysin vedenpitävässä takissa on usein huonompi hengittävyys kuin niin kutsutussa vettähylkivässä takissa.

Juoksutakki vuodenajan mukaan

Vaikka kuuluisit heihin, jotka eivät epäröi juosta pitkiä lenkkejä tuulesta tai sateesta huolimatta, arvostat varmasti lämpimänä ja kuivana pysymistä juoksulenkilläsi. Sadetta ja räntää kestävä takki, jossa on hyvä ilmanvaihto ja hengittävyys, voi varmasti olla paras ystäväsi. Jos kuulut niihin uskalikkoihin, jotka juoksevat talvellakin, voit lämpimämmän takin kaveriksi hankkia nastalliset kengät, ettet liukastu jäällä.

Viileä kesäaamu vaihtuu nopeasti kuumaksi päiväksi juoksulenkin aikana ja silloin kätevä juoksutakki irrotettavilla hihoilla muuttuu nopeasti ja helposti takista liiviksi.

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!