BLACK FRIDAY!     Naiset   Miehet   Lapset   SUPER DEALS

Hiihtotakit

(126 tuotetta)

Tarpeesi ja vaatimuksesi hiihtotakille määriytyvät sen mukaan, millainen hiihtäjä olet. Jos olet silloin tällöin liikuntaa harrastava, on sinulla luultavasti erilaiset vaatimukset kuin kilpahiihtäjällä. Riippumatta siitä, minkä tyyppinen hiihtäjä olet, löydät meiltä Outnorthilta täydellisen takin tarpeisiisi. Valikoimistamme löydät muun muassa Haglöfs-, Salomon- ja Odlo-tuotemerkit.

Upein liikuntamuoto talviaikaan on hiihto. Jos sinulla on takki, joka täyttää vaatimuksesi ja odotuksesi, haluat lähteä ladulle joka päivä. Valikoimassamme on takkeja sekä naisille että miehille.

Valitse oikean tyyppinen takki hiihtotavan mukaan

Hiihtotakeissa on erilaisia ominaisuuksia. Tunturissa hiihdettäessä vaaditaan toisenlaisia ominaisuuksia kuin urheilullisessa maastohiihdossa. Jos olet nopea hiihtäjä, ovat vähin mahdollinen vastus ja tuuletus tärkeimmät ominaisuudet, kun taas klassinen anorakki voi toimia hyvin sinulla, joka hiihdät tunturissa yksinkertaisempia retkiä.

Pysy lämpimänä ja kuivana oikeissa vaatteissa pitkillä hiihtomatkoilla

Hiihtomatka on usein pidempi retki ja silloin on tärkeää pysyä sekä lämpimänä että kuivana. Hengittävä ja sopivan lämpimänä pitävä hiihtotakki on kannattava hankinta. Jotta takkisi toimisi parhaalla mahdollisella tavalla, on tärkeää ajatella, mitä sinulla on päälläsi lähimpänä ihoa. Tutustu valikoimaamme ja löydä vaatekerrasto, joka parhaiten sopii uuden takkisi alle.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!