Background nature 380

Olemme pahoillamme, mutta emme löydä sitä, mitä etsit.

Alla näet joitakin meidän suosituimmista tuotteista

Arvostaisimme suuresti, jos ilmoittaisit meille, mille sivulle yritit päästä, jotta voimme korjata virheen. Mikäli klikkasit toimimatona linkkiä, olisimme kiitollisia, jos ilmoittaisit meille kyseisen linkin sekä sivun, jolta se löytyy. Kiitos! Ota meihin yhteyttä.

Softshell-takeista on tullut suosittu vaihtoehto fleecelle ja samantapaisille materiaaleille. Softshell-takeissa on tärkeimpänä ominaisuutena hengittävyys. Ne ovat usein myös vettähylkiviä, kestäviä, tuulenpitäviä ja lämpimiä. Talviaikaan softshell-takki on ihanteellinen välikerroksena, jos käytät sitä osana kerrospukeutumista.

Outnorthilta löydät softshell-takkeja naisille, miehille ja lapsille eri mallisina ja eri valmistajilta, kuten esimerkiksi Haglöfs, Lundhags ja Fjällräven.

Softshell toimii erinomaisesti kiipeämisessä

Softshell-takki on joustava ja sopii monipuoliseen käyttöön, muun muassa kiipeilyyn. Useat valikoimassamme olevista takeista on helppo taittaa ja ne mahtuvat taskuun. Joissain malleissa on erityisesti kiipeilyyn sopivat kainalot ja ne ovat vettähylkiviä ja tuulta vastustavia. Materiaali on pehmeää ja joustavaa ja softshell-takin suurin hyöty on sen hyvä hengityskyky. Toisin sanoen se on täydellinen hikisiin seikkailuihin, tai kun olet vaarassa kastua, mutta et halua täysin vesitiiviistä materiaalia ja vaatteiden täytyy kuivua nopeasti.

Pehmeä softshell

Softshell-takki on jonkin verran pehmeämpi kuin esimerkiksi kuoritakki tai hardshell-takki. Usein softshell-tyyppiset tuotteet ovat vähän paksumpia, sillä ne nojaavat kerrospukeutumisen periaatteeseen, mutta korvaavat kuitenkin monessa tapauksessa useat päällekkäiset vaatekerrokset ja tarjoavat siksi hyvän ilmanvaihdon. Softshell sopii useimpiin sääolosuhteisiin, paitsi todella kuumiin päiviin, jolloin on parempi pukeutua johonkin ohuempaan.

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!