Parkatakit ja kapat

(369 tuotetta)

Parka – toiminnallinen takki arkeen tai seikkailuun

Kun puhutaan parkatakeista, useimmilla saattaa tulla mieleen suuri untuvaparka pöyheällä turkiskauluksella, joka sopii Siperian talveen, mutta joka on tavallisempi talvisessa kaupunkikuvassa. On olemassa lukuisia parkamalleja, eikä pelkästään talvikäyttöön, vaan saatavilla on myös kevääseen, kesään ja syksyyn sopivia malleja. Löydät niitä jopa 3-kerroksisessa Gore-Tex-materiaalissa, joka tarjoaa hyvät hengittävät ominaisuudet sekä pintamateriaalin, joka varmistaa, ettei kosteus tunkeudu takkiin.

Parkatakkien perusajatus on, että ne varmistavat sinun pysyvän lämpimänä, kuivana ja säältä suojassa. Parkamallisessa takissa voi usein olla suuri, kutsuva huppu, jonka suojiin voit kääriytyä sään muuttuessa ankarammaksi. Parkatakissa on usein lukuisia säätömahdollisuuksia, joiden avulla voit säätää vyötäröä, helmaa ja hihansuita. Ei ole myöskään mitenkään epätavallista, että parka on varustettu useilla, tilavilla taskuilla.

Me Outnorthilla tarjoamme useita eri parkamalleja niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Meillä on suuri valikoima parkatakkeja sekä muita takkeja useilta, hyvin tunnetuilta tuotemerkeiltä useissa väreissä, vuorellisena tai vuorettomana ja joko untuvalla varustettuna tai synteettisenä.

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!