Metsästystakit

(162 tuotetta)

Kuten muissakin metsästysvarusteissa, on takeissa tärkeitä ominaisuuksia, jotka on tarkoitettu metsästykseen. Outnorthilta löydät takkivalikoiman, joka auttaa sinua valmistautumaan metsästyskaudelle riippumatta siitä, haluatko lämpimän talvimetsästystakin, ohuen ja joustavan takin lämpimämmälle vuodenajalle tai erittäin äänettömän ja kätevän takin. Meillä on toimivia metsästystakkeja naisille ja miehille muun muassa merkeiltä Norrøna, Bergans ja Fjällräven.

Riippumatta siitä, mitä metsästät, voivat päivät venyä pitkiksi luonnossa ja vaihtelevassa säässä. Vuodenaika, jolloin useimmiten metsästät, sekä omat mieltymyksesi ja toiveesi takin ominaisuuksista ohjaavat metsästystakin valintaa. Ehkä takin pitää kestää erilaisia sääolosuhteita tai olla mukava istuttaessa pitkään ja hiljaa passissa. Samanaikaisesti on liikkuvuus erittäin tärkeää monessa tapauksessa.

Metsästystakin ja tavallisen vapaa-ajantakin erot

Metsätystakit ovat yleensä paksumpia kuin tavalliset ulkoiluvaatteet, sillä suurin osa metsästyksestä tapahtuu syksyllä ja talvella, kun lämpötila on alhaisempi. Monet metsästystakit on valmistettu äänettömästä materiaalista ja Gore-Texistä tai muusta vettähylkivästä materiaalista. Erityisesti suunnitellut toiminnot, kuten reiälliset taskut metsästysradion antennia varten ja reikä korvakuulokkeille, ovat esimerkkejä älykkäistä erikoistoiminnoista joissakin valikoimassamme olevissa metsästystakeissa.

Äänetön ja joustava takki sinulle, joka olet liikkeessä

Jos liikut metsästäessäsi, on joustavuus ja myös vaatteiden äänettömyys tärkeää. Vaatteet eivät saa tuottaa tarpeetonta ääntä liikkuessasi. Nämä ominaisuudet löytyvät useista meillä myytävistä malleista. Jos metsästät todella kylmällä, voi olla parempi valita lämpimällä vuorella varustettu talvimetsästystakki. Myynnissämme olevia metsästystakkeja voi tietenkin käyttää myös vaelluksella ja muussa ulkoilussa.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!