Kuoritakit

(429 tuotetta)

Kuoritakin tarkoitus on suojata sinua tuulelta, sateelta sekä vaatteiden kulumiselta. Kuoritakki toimii myös yhdessä muiden vaatekerrosten kanssa päästäen kosteutta ulos. Melkein kaikki kuoritakit valmistetaan nykyään toiminnallisesta materiaalista, usein esimerkiksi Gore-Tex -kalvosta tai jonkinlaisella laminoinnilla.

Kalvollinen kuoritakki voi olla niin kutsuttu kaksikerroksinen, kolmikerroksinen tai kaksi- ja puolikerroksinen kalvotakki. Kaksikerroksisessa takissa on irtonainen sisäkangas, joka suojaa kalvon kulumista sisäpuolelta. Kolmikerroksisessa takissa on sisäkangas ommeltu yhteen kalvon ja päällimmäisen kankaan kanssa. Kaksi- ja puolikerroksisessa takissa on verkkomainen suoja, joka on ommeltu kiinni kalvon sisäpuolelle.

Kuoritakkeja jokaiseen vuodenaikaan

Kuoritakkia voi hyvin käyttää vuoden ympäri sen ainutlaatuisten ominaisuuksien ansiosta, jotka suojaavat niin tuulelta kuin sateeltakin. Jos vietät paljon aikaa ulkona, on erinomaista hankkia joka sään takki, eli kuoritakki, jota voit käyttää vuoden ympäri. Ainoa asia, mitä sinun tarvitsee ajatella, on kuoritakin alle valittavat vaatteet pysyäksesi lämpimänä. Kesäkuukausina voit käyttää kuoritakkia sellaisenaan, mutta syksyllä ja vähän kylmemmällä ilmalla sen alle kannattaa pukea paksumpi pusero.

Tilaa kuoritakkisi verkosta

Valikoimistamme löydät paljon erivärisiä ja -kokoisia kuoritakkeja naisille, miehille ja lapsille tunnetuilta valmistajilta, kuten esimerkiksi The North Face, Jack Wolfskin, Haglöfs ja Peak Performance. Mikäli harrastaa jotain erityistä urheilulajia, on kuoritakkeja tietenkin suunniteltu erityisen hyvin sopiviksi niin kiipeilijöille, laskettelijoille, pyöräilijöille, vaeltajille, juoksijoille kuin lumilautailijoillekin.

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!