Kevättakit

(161 tuotetta)

Ei ole ihanampaa tunnetta, kuin saada ottaa esille ohuempi takki, kun kevät vihdoin saapuu. Tai vielä parempi on, jos saa hankkia aivan uuden kevättakin. Varmempaa kevään merkkiä saat etsiä.

Etsitpä sitten jotain tyylikästä lisäämään kevätfiilistäsi tai jotain käytännöllistä ulkoiluaktiviteetteihisi, on meillä Outnorthilla suuri valikoima kevättakkeja naisille, miehille ja lapsille useilta eri valmistajilta kuten muun muassa Fjällräven, Norröna, Didriksons ja Haglöfs. Hyvälaatuisessa kevättakissa sinulla on vaate useaksi vuodeksi eteenpäin ja odotat aina innokkaasti, että routa lähtee maasta ja voit ottaa takin taas vaatekomerosta.

Anorakki - klassinen kevättakki, joka ei mene pois muodista

Aito kevään merkki on se, kun voi ottaa anorakin esille vaatekomerosta. Anorakki sopii hyvin moniin aktiviteetteihin, mutta on myös kätevä ja klassinen arkivaate. Monet meillä myytävistä anorakeista ovat erinomaisia useisiin vauhdikkaisiin aktiviteetteihin, kuten kiipeilyyn, lasketteluun ja vaellukseen. Anorakki on täydellinen useiden kerrosten päällä, koska se on ilmava ja tilava.

Tuulenpitävät kevättakit

Kevät on luultavasti yksi suosituimmista vuodenajoista ja useimmat toivottavat sen tervetulleeksi. Mutta uuden vuodenajan mukana tulevat myös kevättuulet ja silloin syntyy tarve käytännölliselle, tuulenpitävälle takille paljon ulkona viihtyville. Tuulenpitävällä takilla voit kohdata kevään ja sen tuulet paleltumatta.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!