Anorakit

(78 tuotetta)

Anorakki on todellinen klassikko, joka ei koskaan tunnu poistuvan muodista. Se ei ole pelkästään hyvännäköinen, vaan on myös toimivuudeltaan erittäin monipuolinen ja sopii useisiin erilaisiin aktiviteetteihin. Klassisen anorakin tunnuspiirteitä ovat vetoketju, joka harvoin yltää pidemmälle kuin rintaan asti, iso rintatasku sekä huppu, joka suojaa kasvoja tuulelta ja kylmältä.

Meiltä löydät tyylikkäitä ja toimivia anorakkeja naisten ja miesten malleissa muun muassa Norröna-, Fjällräven- ja Bergans-tuotemerkeiltä.

Anorakki on brittislangia ja se tarkoittaa henkilöä, joka on yksityiskohtaisen ja  erityisen kiinnostunut jostain harrastuksesta, eli esimerkiksi henkilö, joka on hyvin kiinnostunut ulkoilmaelämästä. Mutta sinun ei tarvitse olla kiinnostunut ulkoilusta pukeutuaksesi anorakkiin. Se on käyttökelpoinen klassikko myös sinulle, joka haluat olla käytännöllinen arkipäivisin.

Kevät- ja syystakki

Kun poimit anorakin vaatekomerosta, on se selvä merkki siitä, että kevät on tulossa. Samoin kuin kesän jälkeen otat sen esille suojaamaan kehoasi syksyn kylmiltä tuulilta. Anorakki on ison huppunsa ansiosta rakastettu kumppani tuulisena syksynä kuin myös keväällä.

Monipuolinen klassikko

Anorakki sopii hyvin moniin erilaisiin tilanteisiin. Useat meillä myynnissä olevat anorakit sopivat hyvin lasketteluun, kiipeilyyn, vaellukseen ja muuhun ulkoilmaseikkailuun, kun tuuli puhaltaa kunnolla mutta ei ole vielä oikein kylmä. Kun tulee kylmempää, anorakki toimii hyvin myös kerrospukeutumisessa päällimmäisenä kerroksena lämpimien vaatteiden päällä, koska se on yleisesti ottaen ilmava vaate.

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!