Pidennetty avoin kauppa 5. tammikuuta 2024 saakka

Vaellussukat

(18 tuotetta)

Hyvillä vaellukseen tarkoitetuilla kengillä tai varsikengillä kävelet pitkälle, mutta älä aliarvoi hyvien sukkien merkitystä. Vaellussukat hengittävät hyvin ja niissä on usein vahvike varpaissa ja kantapäissä kestämään pitkiä matkoja. Hyvillä ja kestävillä vaellussukilla pääset pidemmälle ja voit pitää niitä myös seuraavilla seikkailuillasi.

Ohuet sukat kesäksi

Sekä kenkien että sukkien valinta lämpimille vaelluksille voi tuntua vaikeammalta kuin muina vuodenaikoina, mutta silloin ovat hyvät ja mukavat sukat yhtä tärkeät kuin hyvät kengät. Jos et huijaa sukkien valinnassa, nautit myös enemmän kengistä ja jalkoihin kohdistuvat ongelmat vähenevät.

Kesän vaelluksiin on olemassa hyvin hengittäviä, ohuempia sukkia. Sekä villa että bambu säätelevät lämpötilaa luonnollisesti. Villan ominaisuudet toimivat lisäksi myös silloin, jos sukat kastuvat. Bambussa on lämpimällä viilentävä ja luonnollinen antibakteerinen vaikutus.

Välty hankaumilta kahdella sukkakerroksella

Kahdella sukkakerroksella vähenee kitka jalan ja kengän välillä, mikä vähentää hankaumien riskiä. Käytä jalassa esimerkiksi ohutta hengittävää sukkaa ihoa vasten ja pue sen päälle paksumpi villasukka.

Jos haluat terveet jalat koko vaelluksen ajaksi, varmista että ne pysyvät kuivina. Kun sinulla on siihen mahdollisuus, riisu kengät levätessäsi ja pidä useita vaihtosukkia mukanasi, että voit vaihtaa niitä usein ja pitää jalkasi kuivina koko vaelluksen ajan.

Tavallisissa puuvillasukissa ei ole hyvää kosteudensiirtokykyä ja se voi pian saada jalkasi hikoamaan, ennen kuin olet päässyt kovinkaan pitkälle. Silloin on parempi käyttää erityisesti vaellukseen suunniteltuja sukkia hengittävästä materiaalista, esimerkiksi villasta tai bambusta.

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!