Vaellussukat

(124 tuotetta)

Hyvillä vaellukseen tarkoitetuilla kengillä tai varsikengillä kävelet pitkälle, mutta älä aliarvoi hyvien sukkien merkitystä. Vaellussukat hengittävät hyvin ja niissä on usein vahvike varpaissa ja kantapäissä kestämään pitkiä matkoja. Hyvillä ja kestävillä vaellussukilla pääset pidemmälle ja voit pitää niitä myös seuraavilla seikkailuillasi.

Ohuet sukat kesäksi

Sekä kenkien että sukkien valinta lämpimille vaelluksille voi tuntua vaikeammalta kuin muina vuodenaikoina, mutta silloin ovat hyvät ja mukavat sukat yhtä tärkeät kuin hyvät kengät. Jos et huijaa sukkien valinnassa, nautit myös enemmän kengistä ja jalkoihin kohdistuvat ongelmat vähenevät.

Kesän vaelluksiin on olemassa hyvin hengittäviä, ohuempia sukkia. Sekä villa että bambu säätelevät lämpötilaa luonnollisesti. Villan ominaisuudet toimivat lisäksi myös silloin, jos sukat kastuvat. Bambussa on lämpimällä viilentävä ja luonnollinen antibakteerinen vaikutus.

Välty hankaumilta kahdella sukkakerroksella

Kahdella sukkakerroksella vähenee kitka jalan ja kengän välillä, mikä vähentää hankaumien riskiä. Käytä jalassa esimerkiksi ohutta hengittävää sukkaa ihoa vasten ja pue sen päälle paksumpi villasukka.

Jos haluat terveet jalat koko vaelluksen ajaksi, varmista että ne pysyvät kuivina. Kun sinulla on siihen mahdollisuus, riisu kengät levätessäsi ja pidä useita vaihtosukkia mukanasi niin, että voit vaihtaa niitä usein ja pitää jalkasi kuivina koko vaelluksen ajan.

Tavallisissa puuvillasukissa ei ole hyvää kosteudensiirtokykyä ja se voi pian saada jalkasi hikoamaan, ennen kuin olet päässyt kovinkaan pitkälle. Silloin on parempi käyttää erityisesti vaellukseen suunniteltuja sukkia hengittävästä materiaalista, esimerkiksi villasta tai bambusta.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Meidän tuotevertailutyökalun avulla voit helposti nähdä ja vertailla tuotteidemme eri ominaisuuksia.

Klikkaa -symbolia niiden tuotteiden kohdalla, joita haluat vertailla.
Klikkaa sitten -symbolia sivun alalaidassa ja paina vertaile.
Näytettävät tiedot vaihtelevat riippuen siitä, mitä tuotteita valitset, esim. väri, vedenkestävyys, paino, patterinkesto, tilavuus ja paljon muuta.
Tämä on yksinkertaisesti hieman helpompi tapa sinulle vertailla ja löytää oikeat tuotteet!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!