Juoksusukat

(26 tuotetta)

Juoksusukat maksimoivat mukavuuden ja vähentävät riskiä saada kengän aiheuttamia hiertymiä hikisellä juoksulenkillä. Juoksusukkiin kannattaa sijoittaa, ja jos et ole vielä kokeillut niitä, niin nyt on korkea aika! Toiminnalliset sukat on valmistettu kudotusta materiaalista ja ne hengittävät ja poistavat kosteuden jaloista. Jalkasi pysyvät kuivina ja vältyt hiertymiltä ja haavoilta. Ne on usein valmistettu räätälöidyin aluein – sukan päällä on ohuempi kangas, kun taas kanta- ja varvasosat on vahvistettu täsmällisellä istuvuudella.

Valitse erilaisista malleista

Outnorthilta löydät eri mallisia juoksusukkia naisille ja miehille. Meiltä löydät muun muassa varvassukat, jotka ovat ikään kuin varpaille suunnitellut sormikkaat. Varvassukat antavat varpaidesi levittyä luonnollisesti, minkä ansiosta niissä on erittäin mukava istuvuus ja juoksuaskeleesi paranevat. Sopivat erinomaisesti sinulle, joka haluat tuntea juoksualustan mahdollisimman hyvin, mutta et halua juosta kengillä ilman sukkia. Mikäli taas haluat klassiset sukat, löydät niitä muun muassa tuotemerkeiltä Urberg, Aclima ja Seger.

Tarvitessasi lisätukea jalkoihin juoksu- tai pyöräretkelle, ovat kompressiosukat erinomainen vaihtoehto. Kompressio lisää verenkiertoa, virkistää lihaksia sekä vähentää niiden harjoitusarkuutta.

Hauskempia juoksulenkkejä

Koe hauskemmat ja pidemmät juoksulenkit olosuhteisiisi räätälöidyillä juoksusukilla. Valitse sukkiisi lyhyet tai pitkät varret riippuen juoksulenkistä, säästä ja vuodenajasta. Kokoa eri värisiä lempisukkiasi varastoksi ja varmista tulevat juoksulenkit, sillä sinulla ei voi koskaan olla liian paljon sukkia. Mikäli pidät klassikoista, valitset ehkä mustat tai valkeat, mutta jos taas pidät väreistä, voit valita vaaleanpunaiset tai vihreät sukat. Täydennä muulla juoksuun sopivalla varustuksella, jonka löydät meiltä Outnorthilta ja saat oikein hyvän juoksukokemuksen.

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!