Kompressiosukat

(40 tuotetta)

Kompressiosukkia ja tukisukkia voi käyttää sekä ennaltaehkäisevässä että lääketieteellisessä tarkoituksessa. Sinulla voi olla jo ennestään ongelmia, kuten huono verenkierto, suonikohjut tai turpoavat jalat. Ehkä matkustat paljon tai sinulla on istumatyö - silloin kompressiosukat ovat erinomainen tuote sinulle. Kompressiosukat vilkastuttavat jalkojen verenkiertoa ja ne ehkäisevät erittäin hyvin jalkoja sekä turpoamasta että väsymästä.

Näin toimivat tukisukat ja kompressiosukat

Joissakin olosuhteissa verenkierto voi heikentyä. Syynä tähän voi esimerkiksi olla se, että istumme tai seisomme liian kauan, olemme ylipainoisia tai ongelmana on kipua aiheuttava jalkojen väsyminen tai turpoaminen. Kipu syntyy, kun verenpaine suonissa lisääntyy veren virtauksen heikentyessä ja tämä voi lisätä suonikohjujen ja hämähäkkiluomien syntymisen riskiä. Kompressiosukilla autamme veren virtaamista suonten läpi sydämeen tukemalla nilkkoja ja estäen samalla turvotusta säärissä.

Käytä tukisukkia fyysisessä aktiviteetissa

On useita etuja käyttää tukisukkia fyysisessä aktiviteetissa sekä treenin aikana ja myös treenin jälkeen, jotta keho pystyisi palautumaan nopeammin. Sukat estävät epämiellyttävän paineen pohkeissa lisäten samalla verenkiertoa lihaksissa, mikä nopeuttaa palautumista ja vähentää lihaskipua. Tämä on johtanut siihen, että tukisukkien ja kompressiosukkien käyttö on lisääntynyt selkeästi urheilijoiden keskuudessa, urheilulajista riippumatta.

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!