Kompressiosukat

(40 tuotetta)
Blank

Suositeltava

180 bpm
Insistent Compression Sock Blue/Red
 

Kompressiosukkia ja tukisukkia voi käyttää sekä ennaltaehkäisevässä että lääketieteellisessä tarkoituksessa. Sinulla voi olla jo ennestään ongelmia, kuten huono verenkierto, suonikohjut tai turpoavat jalat. Ehkä matkustat paljon tai sinulla on istumatyö - silloin kompressiosukat ovat erinomainen tuote sinulle. Kompressiosukat vilkastuttavat jalkojen verenkiertoa ja ne ehkäisevät erittäin hyvin jalkoja sekä turpoamasta että väsymästä.

Näin toimivat tukisukat ja kompressiosukat

Joissakin olosuhteissa verenkierto voi heikentyä. Syynä tähän voi esimerkiksi olla se, että istumme tai seisomme liian kauan, olemme ylipainoisia tai ongelmana on kipua aiheuttava jalkojen väsyminen tai turpoaminen. Kipu syntyy, kun verenpaine suonissa lisääntyy veren virtauksen heikentyessä ja tämä voi lisätä suonikohjujen ja hämähäkkiluomien syntymisen riskiä. Kompressiosukilla autamme veren virtaamista suonten läpi sydämeen tukemalla nilkkoja ja estäen samalla turvotusta säärissä.

Käytä tukisukkia fyysisessä aktiviteetissa

On useita etuja käyttää tukisukkia fyysisessä aktiviteetissa sekä treenin aikana ja myös treenin jälkeen, jotta keho pystyisi palautumaan nopeammin. Sukat estävät epämiellyttävän paineen pohkeissa lisäten samalla verenkiertoa lihaksissa, mikä nopeuttaa palautumista ja vähentää lihaskipua. Tämä on johtanut siihen, että tukisukkien ja kompressiosukkien käyttö on lisääntynyt selkeästi urheilijoiden keskuudessa, urheilulajista riippumatta.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Compare product properties quickly and easily using our tool.
Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
- A simpler way to find the products that suit you!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!