Sadevaatteet

(599 tuotetta)
Blank

Suositeltava

Urberg
Tarfala Pants Women Matte Black
 
Blank

Suositeltava

Urberg
Tarfala Set Women
 

Sateisen ja synkän sään ei tulisi koskaan estää sinua tekemästä haluamiasi asioita. Tämän olemme huomioineet tarjoamalla laajan valikoiman sadevaatteita niin naisille, miehille kuin lapsillekin, jotta voisit olla jatkossakin aktiivinen ulkona sekä suojassa kylmyydeltä ja kosteudelta. Jokaisen sadevaatteen korkea toiminnallisuus ja hyvä ilmanvaihto ovat meille itsestäänselvyyksiä, mutta niiden on oltava myös todella tyylikkäitä, jotta voit pukeutua niihin ylpeänä jopa arkena, tilaisuudesta ja aktiviteetista riippumatta.

Laadukkaat ja hengittävät sadevaatteet

Sadeasujemme valikoimasta löydät vaatteita useilta tunnetuilta tuotemerkeiltä - näistä esimerkkeinä The North Face, Didriksson, Marmot ja Urberg. Yhteistä kaikille näille merkeille on, että ne ovat kehittäneet vaatteet, jotka kestävät sadetta erinomaisella tavalla vettähylkivillä ominaisuuksillaan, jotka pitävät sinut lämpimänä ja kuivana materiaalin hengittäessä ja kuljettaessa pois mahdollisen kosteuden kehostasi. Kaiken lisäksi ne kestävät myös todella kylmät ja viileät tuulet, jotka tavallisesti tunkeutuvat helposti vaatteiden läpi saaden sinut palelemaan.

Sadevaatteet koko perheelle

Meiltä löydät sopivat sadevaatteet koko perheelle useissa eri väreissä, ko’oissa ja hintaluokissa. Kaikki tämä siitä syystä, jotta voitte löytää juuri tarvitsemanne voidaksenne toteuttaa hauskoja asioita yhdessä ulkona. Meidän sadevaatteiden valikoimastamme löydätte asusteet koko keholle. Tarjoamme sekä sadetakkeja että sadehousuja sellaisinaan, mutta voitte myös ostaa kokonaisen, toisiinsa sopivan setin. Odotamme tilaustanne!

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Meidän tuotevertailutyökalun avulla voit helposti nähdä ja vertailla tuotteidemme eri ominaisuuksia.

Klikkaa -symbolia niiden tuotteiden kohdalla, joita haluat vertailla.
Klikkaa sitten -symbolia sivun alalaidassa ja paina vertaile.
Näytettävät tiedot vaihtelevat riippuen siitä, mitä tuotteita valitset, esim. väri, vedenkestävyys, paino, patterinkesto, tilavuus ja paljon muuta.
Tämä on yksinkertaisesti hieman helpompi tapa sinulle vertailla ja löytää oikeat tuotteet!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!