Sadetakit

(342 tuotetta)
Blank

Suositeltava

Urberg
Tarfala Jacket Women Matte Black
 

Johtuen sadetakin itsestäänselvästä tehtävästä, se on vaate joka ei koskaan mene pois muodista. Jos seuraa trendejä, niin myös sadetakin pitää olla muodikas. Sadetakki toimii nykyään yhtä hyvin kaupungissa kuin ulkoilussakin, eihän kukaan halua kastua turhaan missään aktiviteetista.Outnorthilta löydät suuren valikoiman käteviä, toimivia ja kauniita sadetakkeja naisille, miehille ja lapsille. Niitä on saatavana muun muassa merkeiltä Fjällräven, Bergans ja The North Face.Vesitiiviis sadetakki vai kuoritakki


Hengittävät takit eivät aina kestä parhaiten vettä. Jos haluat pysyä todella kuivana runsaalla sateella, kaunis ja käytännöllinen sadetakki on hyvä investointi. Jos liikut ja hikoat paljon, ei ole paljoa väliä kuinka kuivana pysyt ulkopuolelta, koska vilustut kun sinulle tulee kuuma hengittämättömässä takissa. Silloin voi olla hyvä ajatus ottaa mukaan yksinkertainen mutta vesitiivis sadetakki, jonka voi pukea päälle rankemmissa sadekuuroissa täydentämään monipuolista, hyvin hengittävää takkia. Jos sinulla on suuremmat vaatimukset, niin nykyään on takkeja jotka sekä pitävät kosteuden poissa että hengittävät erittäin hyvin.Sadetakit märille juoksulenkeille


Jos teet mielelläsi juoksulenkkejä säästä riippumatta, on käytännöllinen sadetakki juuri sen tyyppiseen aktiviteettiin pakollinen. Osta vettähylkivä takki joka on hengittävä, niin selviät lenkistä kuivempana ja viisaampana.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Meidän tuotevertailutyökalun avulla voit helposti nähdä ja vertailla tuotteidemme eri ominaisuuksia.

Klikkaa -symbolia niiden tuotteiden kohdalla, joita haluat vertailla.
Klikkaa sitten -symbolia sivun alalaidassa ja paina vertaile.
Näytettävät tiedot vaihtelevat riippuen siitä, mitä tuotteita valitset, esim. väri, vedenkestävyys, paino, patterinkesto, tilavuus ja paljon muuta.
Tämä on yksinkertaisesti hieman helpompi tapa sinulle vertailla ja löytää oikeat tuotteet!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!