Sadetakit

(158 tuotetta)

Johtuen sadetakin itsestäänselvästä tehtävästä, se on vaate, joka ei koskaan mene pois muodista. Jos seuraa trendejä, niin myös sadetakin pitää olla muodikas. Sadetakki toimii nykyään yhtä hyvin kaupungissa kuin ulkoilussakin, eihän kukaan halua kastua turhaan missään aktiviteetissa.

Outnorthilta löydät suuren valikoiman käteviä, toimivia ja kauniita sadetakkeja naisille, miehille ja lapsille. Niitä on saatavana muun muassa merkeiltä Fjällräven, Bergans ja The North Face.


Vesitiiviis sadetakki vai kuoritakki?

Hengittävät takit eivät aina kestä parhaiten vettä. Jos haluat pysyä todella kuivana runsaalla sateella, kaunis ja käytännöllinen sadetakki on hyvä investointi. Jos liikut ja hikoat paljon, ei ole paljoa väliä kuinka kuivana pysyt ulkopuolelta, koska vilustut, kun sinulle tulee kuuma hengittämättömässä takissa. Silloin voi olla hyvä ajatus ottaa mukaan yksinkertainen mutta vesitiivis sadetakki, jonka voi pukea päälle rankemmissa sadekuuroissa täydentämään monipuolista, hyvin hengittävää takkia. Jos sinulla on suuremmat vaatimukset, löytyy nykyään takkeja, jotka sekä pitävät kosteuden poissa että hengittävät erittäin hyvin.


Sadetakit märille juoksulenkeille

Jos teet mielelläsi juoksulenkkejä säästä riippumatta, on käytännöllinen sadetakki juuri sen tyyppiseen aktiviteettiin pakollinen. Osta vettähylkivä takki, joka on hengittävä, niin selviät lenkistä kuivempana ja viisaampana.

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!