Sadehousut

(100 tuotetta)
Blank

Suositeltava

Urberg
Tarfala Pants Men Matte Black
 

Oletko paljon ulkona sateessa ja huonossa säässä? Silloin voi olla viisasta sijoittaa muutamiin todella mukaviin korkealaatuisiin sadehousuihin. Ei ole mitään syytä mennä ja kylmettyä ja tulla märäksi, kun meillä Outnorthilla on laaja valikoima sadehousuja monilta suosituilta tuotemerkeiltä, jotka sopivat kaikkien makuun. Löydät vedenpitäviä housuja muun muassa Tensonilta, Haglöfsiltä, The North Facelta, Marmotilta, Didrikssonilta ja Jack Wolfskinilta. Nämä ovat muutamia merkkejä, jotka valmistavat todella hyviä sadehousuja, joita voit käyttää vuosia eteenpäin.

Sadehousut koko perheelle

Sen lisäksi, että tarjoamme korkealaatuisia sadehousuja niin naisille kuin miehille, meiltä löytyy myös kestäviä sadehousuja lapsille, joihin kuuluu myös takki, joka toimii yhtä hyvin niin päiväkotipäivinä kuin muuhun yhteiseen ulkona touhuamiseen, esimerkiksi marjojen tai sienien poimimiseen.

Sinulle, joka uskallat erottua joukosta, meillä on tarjolla useita pirteitä värejä, ja sinulle, joka haluat hillitymmän ilmeen, löytyy sadehousuja hienovaraisemmissa sävyissä, kuten esimerkiksi mustina ja harmaina.

Ei enää tarttumista!

Monet meistä mielellään välttelevät sadehousuja, koska meillä on usein huonoja kokemuksia siitä, kuinka ne tarttuvat jalkoihin ulkona liikkuessa, esimerkiksi käveltäessä tai pyöräiltäessä. Tämä on kuitenkin muuttunut, kiitos sen, että useimmat sadehousut valmistetaan tänä päivänä materiaaleista, jotka vähentävät kosteuden tiivistymistä ja tarttumisen sijaan tuntuvat mukavilta ja sileiltä ihoa vasten - jopa hikisissä aktiviteeteissa.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Meidän tuotevertailutyökalun avulla voit helposti nähdä ja vertailla tuotteidemme eri ominaisuuksia.

Klikkaa -symbolia niiden tuotteiden kohdalla, joita haluat vertailla.
Klikkaa sitten -symbolia sivun alalaidassa ja paina vertaile.
Näytettävät tiedot vaihtelevat riippuen siitä, mitä tuotteita valitset, esim. väri, vedenkestävyys, paino, patterinkesto, tilavuus ja paljon muuta.
Tämä on yksinkertaisesti hieman helpompi tapa sinulle vertailla ja löytää oikeat tuotteet!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!