Pidennetty avoin kauppa 5. tammikuuta 2024 saakka

Sadehousut

(43 tuotetta)

Oletko paljon ulkona sateessa ja huonossa säässä? Silloin voi olla viisasta sijoittaa muutamiin todella mukaviin korkealaatuisiin sadehousuihin. Ei ole mitään syytä mennä kastumaan ja kylmettyä, kun meillä Outnorthilla on laaja valikoima sadehousuja monilta suosituilta tuotemerkeiltä, jotka sopivat kaikkien makuun. Löydät vedenpitäviä housuja muun muassa Tensonilta, Haglöfsiltä, The North Facelta, Marmotilta, Didrikssonilta ja Jack Wolfskinilta. Nämä ovat muutamia merkkejä, jotka valmistavat todella hyviä sadehousuja, joita voit käyttää vuosia eteenpäin.

Sadehousut koko perheelle

Sen lisäksi, että tarjoamme korkealaatuisia sadehousuja niin naisille kuin miehille, meiltä löytyy myös kestäviä sadehousuja lapsille, joihin kuuluu myös takki, joka toimii yhtä hyvin niin päiväkotipäivinä kuin muuhun yhteiseen ulkona touhuamiseen, esimerkiksi marjojen tai sienien poimimiseen.

Sinulle, joka uskallat erottua joukosta, meillä on tarjolla useita pirteitä värejä, ja sinulle, joka haluat hillitymmän ilmeen, löytyy sadehousuja hienovaraisemmissa sävyissä, kuten esimerkiksi mustina ja harmaina.

Ei enää tarttumista!

Monet meistä mielellään välttelevät sadehousuja, koska meillä on usein huonoja kokemuksia siitä, kuinka ne tarttuvat jalkoihin ulkona liikkuessa, esimerkiksi käveltäessä tai pyöräiltäessä. Tämä on kuitenkin muuttunut, kiitos sen, että useimmat sadehousut valmistetaan tänä päivänä materiaaleista, jotka vähentävät kosteuden tiivistymistä ja tarttumisen sijaan tuntuvat mukavilta ja sileiltä ihoa vasten - jopa hikisissä aktiviteeteissa.

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!