Sadeasut

(77 tuotetta)
Blank

Suositeltava

Urberg
UB Classic PU Rainset Unisex Green
 

Meiltä Outnorthilta löydät sadepukuja sateeseen, räntäsateeseen ja myrskyyn. Meillä on sadepukuja tuotemerkeiltä Didrikson, The North Face ja Tenson. Sadeasu voi olla käytännöllinen järvellä, tunturissa tai pyöräilyssä huonolla säällä.

Sadevaatevalikoimastamme löydät vesitiiviitä, erivärisiä ja erimallisia sadeasuja naisille, miehille ja lapsille. Meillä on sadeasuja koko perheelle ja se varmistaa seikkailut jopa sateessa, eikä ole mitään syytä pysyä sisällä. Jos et tarvitse koko pukua, toimivat osat yhtä hyvin erikseenkin. Meillä on myös unisex-malleja, mikä on erittäin käytännöllistä, jos puolisot haluavat vaihtaa puvun osia.

Sadepuku pyöräilyyn

Siihen, mikä sadeasu sopii parhaiten, vaikuttaa tietenkin aktiviteetti ja vaikka on parempi pysyä kuivana pyöräretkellä, toimii silti jokin liikkuva ja joustava materiaali usein parhaiten. Silloin ei klassinen vinyylimateriaali sovi, vaan monet muut takkityypit ja sadepuvut, jotka ovat sekä vartalonmyötäisiä että joustavia, voivat olla hyvä vaihtoehto.

Sadeviitta - hyvä vaihtoehto sadepuvulle

Sinulle joka vaellat ovat kunnolla hengittävät vaatteet tärkeät. Vaelluksessa on hyvä vaihtoehto pukeutua kunnolliseen sadeviittaan, joka suojaa sekä sinua että selkäreppuasi sateelta. Täydennä vesitiiviillä housuilla tai irtolahkeilla, jos haluat enemmän suojaa jaloille. Valitsit minkä varustuksen tahansa, tulet nauttimaan ulkoilma-aktiviteeteistä, vaikka sää ei sitä sallisi: me kutsumme sitä valinnanvapaudeks!

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Compare product properties quickly and easily using our tool.
Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
- A simpler way to find the products that suit you!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!