Pitkät sadetakit

(13 tuotetta)

Kun sataa ja tuulee monesta suunnasta, ei ole varmaa että juuri vyötärön alapuolelle yltävä sadetakki pitää sinut tarpeeksi kuivana, varsinkaan jos et muutenkaan ole pukeutunut sateen varalta. Kunnollisessa, pitkässä sadetakissa ei sade pysäytä sinua ja voit nauttia ulkoilmasta säästä riippumatta.

Meillä on useita erilaisia ja erivärisiä pitkiä sadetakkeja. Valikoimastamme löydät varmasti suosikkisi tuetemerkeiltä Helly Hansen, Tretorn ja Bergans.

Sadetakki on käytännöllinen

On järkevää ja käytännöllistä pukeutua sadetakkiin. Kaikissa Outnorthin valikoimassa olevissa takeissa on kätevä huppu, mikä vapauttaa kätesi sateenvarjolta. Sadetakissa voit kantaa kasseja, kalastaa, työntää lastenvaunuja, juoda kuumaa kaakaota tai tehdä jotain muuta joka vaatii vapaana olevat kädet. Jos olet ulkona ja sinun tarvitsee istuutua, on pitkä takki käytännöllinen ja suojaa jalkojasi istuessasi ilman sadehousuja.

Vuoritettu sadetakki pitää sinut lämpimänä ja kuivana

Vuoritetussa sadetakissa pysyt sekä kuivana että lämpimänä ilman monia hankalia kerroksia. Se on ihanteellinen silloin, kun haluat mennä ulos nopeasti, etkä halua odottaa ilman kirkastumista.

Olemme huolella valinneet tuotevalikoimaamme pitkiä sekä lyhyempiä sadetakkeja ja olemme varmoja, että löydät suosikkisi täältä Outnorthilta. Jos sinulla on kysymyksiä tai mietit jotain, olet lämpimästi tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme. Olemme käytettävissäsi ja vastaamme mielellämme kysymyksiisi.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Compare product properties quickly and easily using our tool.
Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
- A simpler way to find the products that suit you!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!