Pitkät sadetakit

(70 tuotetta)

Kun sataa ja tuulee monesta suunnasta, ei ole varmaa, että juuri vyötärön alapuolelle yltävä sadetakki pitää sinut tarpeeksi kuivana, varsinkaan, jos et muutenkaan ole pukeutunut sateen varalta. Kunnollisessa, pitkässä sadetakissa ei sade pysäytä sinua ja voit nauttia ulkoilmasta säästä riippumatta.

Meillä on useita erilaisia ja erivärisiä pitkiä sadetakkeja. Valikoimastamme löydät varmasti suosikkisi esimerkiksi tuotemerkeiltä Helly Hansen, Tretorn ja Bergans.

Sadetakki on käytännöllinen

On järkevää ja käytännöllistä pukeutua sadetakkiin. Kaikissa valikoimassamme olevissa takeissa on kätevä huppu, mikä vapauttaa kätesi sateenvarjolta. Sadetakissa voit kantaa kasseja, kalastaa, työntää lastenvaunuja, juoda kuumaa kaakaota tai tehdä jotain muuta, joka vaatii vapaana olevat kädet. Jos olet ulkona ja sinun tarvitsee istuutua, on pitkä takki käytännöllinen ja suojaa jalkojasi istuessasi ilman sadehousuja.

Vuoritettu sadetakki pitää sinut lämpimänä ja kuivana

Vuoritetussa sadetakissa pysyt sekä kuivana että lämpimänä ilman monia hankalia kerroksia. Se on ihanteellinen silloin, kun haluat mennä ulos nopeasti, etkä halua odottaa ilman kirkastumista.

Olemme huolella valinneet tuotevalikoimaamme pitkiä sekä lyhyempiä sadetakkeja ja olemme varmoja, että löydät suosikkisi meiltä Outnorthilta. Jos sinulla on kysymyksiä tai mietit jotain, olet lämpimästi tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme. Olemme käytettävissäsi ja vastaamme mielellämme kysymyksiisi.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!