Sadevaatteet

(330 tuotetta)

Sateisen ja synkän sään ei tulisi koskaan estää sinua tekemästä haluamiasi asioita. Tämän olemme huomioineet tarjoamalla laajan valikoiman sadevaatteita niin naisille, miehille kuin lapsillekin, jotta voisit olla jatkossakin aktiivinen ulkona sekä suojassa kylmyydeltä ja kosteudelta. Jokaisen sadevaatteen toiminnallisuus ja hyvä ilmanvaihto ovat meille itsestäänselvyyksiä, mutta niiden on oltava myös tyylikkäitä, jotta voit pukeutua niihin ylpeänä jopa arkena, tilaisuudesta ja aktiviteetista riippumatta.


Laadukkaat ja hengittävät sadevaatteet

Sadeasujemme valikoimasta löydät vaatteita useilta tunnetuilta tuotemerkeiltä - näistä esimerkkeinä The North Face, Didriksson, Marmot ja Urberg. Yhteistä kaikille näille merkeille on, että ne ovat kehittäneet vaatteet, jotka kestävät sadetta erinomaisella tavalla vettähylkivillä ominaisuuksillaan, jotka pitävät sinut lämpimänä ja kuivana materiaalin hengittäessä ja kuljettaessa pois mahdollisen kosteuden keholtasi. Kaiken lisäksi ne kestävät myös todella kylmät ja viileät tuulet, jotka tavallisesti tunkeutuvat helposti vaatteiden läpi saaden sinut palelemaan.


Sadevaatteet koko perheelle

Meiltä löydät sopivat sadevaatteet koko perheelle useissa eri väreissä, ko'oissa ja hintaluokissa. Kaikki tämä siitä syystä, jotta voitte löytää juuri tarvitsemanne voidaksenne toteuttaa hauskoja asioita yhdessä ulkona. Meidän sadevaatteiden valikoimastamme löydätte asusteet koko keholle. Tarjoamme sekä sadetakkeja että sadehousuja sellaisinaan, mutta voitte myös ostaa kokonaisen setin.

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!