• 09 - 348 99 00 (Ma - Pe 9-16)
 • info@outnorth.fi

Paidat

(201 tuotetta)
Blank

Suositeltava

Urberg
2-pack Shirts
 

Meillä Outnorthilla on paitoja naisille, miehille ja nuorille. Paita on klassinen vaate, joka ei koskaan poistu muodista. Meillä on suuri valikoima paitoja vauhdikkaampiin aktiviteetteihin, kun tarvitset vahvaa paitaa ja myös hieman yksinkertaisempia paitoja arkikäyttöön.

Paitavalikoimastamme  löydät pitkähihaisia, flanellisia klassikoita ja lyhythihaisia lämpimiin päiviin, samoin kuin todella paksuja ja kestäviä paitoja syksyksi ja talveksi. Paitoja löytyy miehille ja naisille, sekä myös pienempikokoisia lapsille ja nuorille. Jos etsit kapeamman mallista paitaa, löytyy myös vaihtoehtoja slim fit-malleissa.

Paidat ulkoilukäyttöön

Reilu ja kestävä flanellipaita on oikea klassikko ja sopii hyvin sekä kotiin että metsässä ulkoiluun. Sitä ei turhaan kutsuta metsurinpaidaksi, sillä se on käytännöllinen, kun tarvitset jotain vahvempaa metsässä työskennellessäsi. Mutta se toimii hyvin myös muissa tilanteissa, esimerkiksi tunturissa. Flanellipaita on helppohoitoinen eikä se rypisty koskaan, minkä vuoksi se sopii kaikenlaisiin pakkauksiin, vaikka et olisikaan tunnollinen vaatteiden viikkaaja.

Paidat arkikäyttöön

Seikkailujen välillä tapahtuvilla matkoilla on aina mukavaa olla tyylikäs, mutta myös käytännöllinen paita. Monet meiltä löytyvät paidat ovat esimerkiksi kosteutta sääteleviä ja hyvin hengittäviä, mikä voi olla mukavaa pitkillä auto- ja junamatkoilla. Sinulle, joka matkustat lämpimiin ja trooppisiin ilmastoihin, meillä on sekä UV- että hyönteissuojalla olevia paitoja. Hyvällä paitavalikoimalla vaatekaapissasi sinulla on vaatteet aivan jokaista tilannetta varten.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Compare product properties quickly and easily using our tool.
Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
- A simpler way to find the products that suit you!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!