Viikonloppudiili - 25 % alennusta Gridarmorin tuotteista!   

Paidat

(369 tuotetta)

Meillä Outnorthilla on paitoja naisille, miehille ja nuorille. Paita on klassinen vaate, joka ei koskaan poistu muodista. Meillä on suuri valikoima paitoja vauhdikkaampiin aktiviteetteihin, kun tarvitset vahvaa paitaa ja myös hieman yksinkertaisempia paitoja arkikäyttöön.

Paitavalikoimastamme  löydät pitkähihaisia, flanellisia klassikoita ja lyhythihaisia lämpimiin päiviin, samoin kuin todella paksuja ja kestäviä paitoja syksyksi ja talveksi. Paitoja löytyy miehille ja naisille, sekä myös pienempikokoisia lapsille ja nuorille. Jos etsit kapeamman mallista paitaa, löytyy myös vaihtoehtoja slim fit-malleissa.

Paidat ulkoilukäyttöön

Reilu ja kestävä flanellipaita on oikea klassikko ja sopii hyvin sekä kotiin että metsässä ulkoiluun. Sitä ei turhaan kutsuta metsurinpaidaksi, sillä se on käytännöllinen, kun tarvitset jotain vahvempaa metsässä työskennellessäsi. Mutta se toimii hyvin myös muissa tilanteissa, esimerkiksi tunturissa. Flanellipaita on helppohoitoinen eikä se rypisty koskaan, minkä vuoksi se sopii kaikenlaisiin pakkauksiin, vaikka et olisikaan tunnollinen vaatteiden viikkaaja.

Paidat arkikäyttöön

Seikkailujen välillä tapahtuvilla matkoilla on aina mukavaa olla tyylikäs, mutta myös käytännöllinen paita. Monet meiltä löytyvät paidat ovat esimerkiksi kosteutta sääteleviä ja hyvin hengittäviä, mikä voi olla mukavaa pitkillä auto- ja junamatkoilla. Sinulle, joka matkustat lämpimiin ja trooppisiin ilmastoihin, meillä on sekä UV- että hyönteissuojalla olevia paitoja. Hyvällä paitavalikoimalla vaatekaapissasi sinulla on vaatteet aivan jokaista tilannetta varten.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!