Pyöräilypaidat

(85 tuotetta)

On olemassa usean tyyppisiä pyöräilijöitä, mutta yhteistä kaikille on, että todella hyvä varustus tekee pyöräretkestä paremman. Pyöräilypaita on tärkeä osa varusteita pyöräiltäessä kuntoilu- ja harjoittelumielessä, tasosta riippumatta.

Outnorthilta löydät pyöräilypaidat sekä naisille että miehille tuotemerkeiltä Norröna, Newline, POC ja Sweet Protection.

Hyvät pyöräilypaidat eri tarkoituksiin

Hyvä pyöräilypaita istuu mukavasti ja hengittää hyvin niin, että kosteus poistuu iholta hikoillessasi. Useat pyöräilypaidat on varustettu tuuletusaukoilla eniten hikoavilla alueilla, joihin ne tuovat parhaimman hengittävyyden. Tuulen ollessa voimakas tai pyöräillessäsi nopeasti tuulenpitävä pyöräilypaita on parempi. Lämpiminä päivinä monet pitävät hihatonta pyöräilypaitaa parempana. Jos taas on viileää, voi pitkähihainen paita olla mukava.

Yhteistä useimmille pyöräilypaidoille on, että ne istuvat tiukasti, jolloin ilmanvastus on mahdollisimman pieni. Jos pyöräilet alamäkipyöräilyä tai muita lajeja maastossa, myös tuulen vastustuskyky on tärkeä. Siksi jokin väljempi malli voi olla mukavampi, mutta siinä voi olla muita toimintoja, jotka sopivat juuri tietyn tyyppiseen pyöräilyyn.

Useimpia meillä myytäviä pyöräilypaitoja voidaan käyttää myös muissa urheilulajeissa, joissa tarvitaan samanlaisia ominaisuuksia, kuten esimerkiksi juoksu tai murtomaahiihto.

Tärkeää huomioitavaa pyöräilypaitaa valitessa

Syksyn tullessa voi helposti olla tuulista ja kylmän sateen mahdollisuus kasvaa. Silloin sopii parhaiten materiaali, joka on sekä tuulenpitävää että vettä hylkivää. Kun on kylmää tai tuulee kovasti, ovat niska ja kaula herkkiä alueita pyöräillessä. Jos sinulla ei ole pyöräilytakkia, tällaisina päivinä voi korkea kaulus olla mukava.

Riippumatta siitä, missä pyöräilet, on tärkeää ajatella itsesi ja muiden turvallisuutta. Valitse kirkkaan värinen takki heijastimilla, jotta näkyvyytesi on parempi. On myös tärkeää ajatella pyöräilypaidan pituutta. Pyörän päällä istutaan usein eteenpäin kumartuneena ja selkäosan on oltava tässä asennossa pidempi kuin selkä suorassa istuttaessa.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!