Juoksupaidat

(241 tuotetta)
Blank

Suositeltava

180 bpm
2-pack Women's Run Tee
 

Kun sinulle tulee kuuma juostessasi, oikeanlainen pukeutuminen helpottaa. On tärkeää, että juoksuun tarkoitettu vaate hengittää ja poistaa kosteuden iholta. Lämpimällä säällä voit juosta lyhythihaisella paidalla, kun taas kylmällä ilmalla on hyvä pukeutua kerroksittain. Mikäli sinulle tulee liian lämmin, voit riisua vaatekerroksen ja siten säädellä lämpötilaa.

Outnorthilta löydät juoksupaitoja tuotemerkeiltä, kuten The North Face, Peak Performance ja Salomon.

Juoksupaidat miehille ja naisille

Valikoimistamme löydät juoksupaitoja eri tilanteisiin sekä miehille että naisille. Valitse lyhyt- tai pitkähihaiset paidat eri väreistä ja materiaaleista. Paidan niskaosassa on hyvä olla vahvike, jonka ansiosta paita pysyy juostessa hyvin hartioita vasten. Tarvitessasi korkeakauluksisen juoksupaidan, valitse mielellään vetoketjullinen malli, jonka voit helposti avata ja tuulettaa, jos tulee liian kuuma.

Mikäli juokset usein ulkona iltaisin tai ennen auringon nousua, voi olla viisasta valita heijastimilla varustettu juoksupaita, jotta autoilijat näkevät sinut ohi vilahtaessasi. Löydät valikoimastamme myös kompressiopaitoja. Kompressiovaatteet tukevat lihaksia lisäämällä painetta, mikä tarjoaa nopeamman palautumiskyvyn sekä enemmän voimaa askeleisiin.

Kaikkea harjoitteluusi

Haluamme tehdä asian sinulle helpoksi ja keräsimme kaiken onnistuneeseen treeniin tarvitsemasi saman katon alle. Outnorthilta löydät erilaisia tuotteita juoksutreeniisi. Voit tietysti käyttää vaatteita myös muissa hikisissä urheilulajeissa. Nähdään juoksulenkillä!

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Compare product properties quickly and easily using our tool.
Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
- A simpler way to find the products that suit you!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!