Puserot & Paidat

(2517 tuotetta)
Blank

Suositeltava

FÅK
Happo One Men Blue
 

Outnorthin sivuilta voit helposti ostaa paljon erilaisia puseroita. Täältä löydät sekä lapsille, naisille että miehille sopivat t-paidat ja paidat sekä lämpimät ja pitkähihaiset puserot. Juoksuun ja muuhun vaativaan fyysiseen aktiviteettiin löydät hyvin hengittävästä materiaalista valmistetut juoksupaidat, jotka sopivat koviin treeneihin. Valikoimassamme on puseroita tunnetuilta tuotemerkeiltä kuten muun muassa Haglöfs, Houdini ja Salomon.

Lämpimät puserot arkeen

Täältä löydät laajan ja hyvän valikoiman tyylikkäitä puseroita, jotka sopivat mainiosti sekä lisäkerrokseksi päällysvaatteidesi alle että pelkästään arkikäyttöön tai urheiluun. Useat myynnissä olevat pitkähihaiset puseromme ovat erinomaisia kerrosten välissä mainiolla kosteudensiirto- ja hengityskyvyllään. Tämä onkin tärkeää, mikäli sinulle tulee lämmin ja hikoat samanaikaisesti, kun ulkona on kylmä. Talvitreeneihin löydät myös hyvät ja tuulenpitävät vaatteet paremmalla tuuletuksella sopien hyvin hiihtoon tai pyöräilyyn todella kylmällä ilmalla.

Paita - klassikko sekä seikkailuun että arkeen

Paita on klassikko sekä naisille että miehille niin seikkailuun, arkikäyttöön kuin juhliinkin. Muutamalla tyylikkäällä paidalla vaatekaapissa sinulla on varma kortti käytännöllisesti katsoen kaikkiin tilaisuuksiin. Meiltä löydät erittäin vahvat flanellipaidat, jotka sopivat hyvin syksyyn ja talveen. Hienoa paidoissa on, että niissä pysyt lämpimänä ja mukavana sisällä tai voit käyttää niitä myös lisäkerroksena kylminä päivinä ulkona lumessa tai metsärekillä. Jotkin paidat sopivat erinomaisesti metsätöihin – ei siis ole ihme, että niitä kutsutaan “metsurinpaidoiksi”.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Compare product properties quickly and easily using our tool.
Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
- A simpler way to find the products that suit you!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!