Paidat ja puserot

(80 tuotetta)

Outnorthin sivuilta voit helposti ostaa paljon erilaisia puseroita. Täältä löydät sekä lapsille, naisille että miehille sopivat t-paidat ja kauluspaidat sekä lämpimät ja pitkähihaiset puserot. Juoksuun ja muuhun vaativaan fyysiseen aktiviteettiin löydät hyvin hengittävästä materiaalista valmistetut juoksupaidat, jotka sopivat koviin treeneihin. Valikoimassamme on puseroita tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten muun muassa Haglöfs, Houdini ja Salomon.

Lämpimät puserot arkeen

Täältä löydät laajan ja hyvän valikoiman tyylikkäitä puseroita, jotka sopivat mainiosti sekä lisäkerrokseksi päällysvaatteidesi alle että pelkästään arkikäyttöön tai urheiluun. Useat myynnissä olevat pitkähihaiset puseromme ovat erinomaisia kerrosten välissä mainiolla kosteudensiirto- ja hengityskyvyllään. Tämä onkin tärkeää, mikäli sinulle tulee lämmin ja hikoat samanaikaisesti, kun ulkona on kylmä. Talvitreeneihin löydät myös hyvät ja tuulenpitävät vaatteet paremmalla tuuletuksella sopien hyvin hiihtoon tai pyöräilyyn todella kylmällä ilmalla.

Kauluspaita - klassikko sekä seikkailuun että arkeen

Kauluspaita on klassikko sekä naisille että miehille niin seikkailuun, arkikäyttöön kuin juhliinkin. Muutamalla tyylikkäällä kauluspaidalla vaatekaapissa sinulla on varma kortti käytännöllisesti katsoen kaikkiin tilaisuuksiin. Meiltä löydät erittäin vahvat flanellipaidat, jotka sopivat hyvin syksyyn ja talveen. Hienoa kauluspaidoissa on, että niissä pysyt lämpimänä ja mukavana sisällä tai voit käyttää niitä myös lisäkerroksena kylminä päivinä ulkona lumessa tai metsärekillä. Jotkin paidat sopivat erinomaisesti metsätöihin – ei siis ole ihme, että niitä kutsutaan “metsurinpaidoiksi”.

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!