Pidennetty avoin kauppa 5. tammikuuta 2024 saakka

Juoksupaidat

(379 tuotetta)

Kun sinulle tulee kuuma juostessasi, oikeanlainen pukeutuminen helpottaa. On tärkeää, että juoksuun tarkoitettu vaate hengittää ja poistaa kosteuden iholta. Lämpimällä säällä voit juosta lyhythihaisella paidalla, kun taas kylmällä ilmalla on hyvä pukeutua kerroksittain. Mikäli sinulle tulee liian lämmin, voit riisua vaatekerroksen ja siten säädellä lämpötilaa.

Outnorthilta löydät juoksupaitoja tuotemerkeiltä, kuten The North Face, Peak Performance ja Salomon.

Juoksupaidat miehille ja naisille

Valikoimistamme löydät juoksupaitoja eri tilanteisiin sekä miehille että naisille. Valitse lyhyt- tai pitkähihaiset paidat eri väreistä ja materiaaleista. Paidan niskaosassa on hyvä olla vahvike, jonka ansiosta paita pysyy juostessa hyvin hartioita vasten. Kun tarvitset korkeakauluksisen juoksupaidan, valitse mielellään vetoketjullinen malli, jonka voit helposti avata ja tuulettaa, jos tulee liian kuuma.

Mikäli juokset usein ulkona iltaisin tai ennen auringon nousua, voi olla viisasta valita heijastimilla varustettu juoksupaita, jotta autoilijat näkevät sinut ohi vilahtaessasi. Löydät valikoimastamme myös kompressiopaitoja. Kompressiovaatteet tukevat lihaksia lisäämällä painetta, mikä tarjoaa nopeamman palautumiskyvyn sekä enemmän voimaa askeleisiin.

Kaikkea harjoitteluusi

Haluamme tehdä asian sinulle helpoksi ja keräsimme kaiken onnistuneeseen treeniin tarvitsemasi saman katon alle. Outnorthilta löydät erilaisia tuotteita juoksutreeniisi. Voit tietysti käyttää vaatteita myös muissa hikisissä urheilulajeissa. Nähdään juoksulenkillä!

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!