Kauluspaidat

(350 tuotetta)

Meiltä Outnorthilta löydät kauluspaitoja naisille, miehille ja nuorille. Kauluspaita on klassinen vaate, joka ei koskaan poistu muodista. Meillä on suuri valikoima kauluspaitoja vauhdikkaampiin aktiviteetteihin, kun tarvitset vahvaa paitaa ja myös hieman yksinkertaisempia kauluspaitoja arkikäyttöön.

Kauluspaitavalikoimastamme löydät pitkähihaisia, flanellisia klassikoita ja lyhythihaisia lämpimiin päiviin, samoin kuin todella paksuja ja kestäviä kauluspaitoja syksyksi ja talveksi. Kauluspaitoja löytyy miehille ja naisille, sekä myös pienempikokoisia lapsille ja nuorille. Jos etsit kapeamman mallista kauluspaitaa, löytyy myös vaihtoehtoja slim fit-malleissa.

Kauluspaidat ulkoilukäyttöön

Reilu ja kestävä flanellipaita on oikea klassikko ja sopii hyvin sekä kotiin että metsässä ulkoiluun. Sitä ei turhaan kutsuta metsurinpaidaksi, sillä se on käytännöllinen, kun tarvitset jotain vahvempaa metsässä työskennellessäsi. Mutta se toimii hyvin myös muissa tilanteissa, esimerkiksi tunturissa. Flanellipaita on helppohoitoinen eikä se rypisty koskaan, minkä vuoksi se sopii kaikenlaisiin pakkauksiin, vaikka et olisikaan tunnollinen vaatteiden viikkaaja.

Kauluspaidat arkikäyttöön

Seikkailujen välillä tapahtuvilla matkoilla on aina mukavaa pitää mukana tyylikäs, mutta myös käytännöllinen kauluspaita. Monet meiltä löytyvät paidat ovat esimerkiksi kosteutta sääteleviä ja hyvin hengittäviä, mikä voi olla mukavaa pitkillä auto- ja junamatkoilla. Sinulle, joka matkustat lämpimiin ja trooppisiin ilmastoihin, meillä on sekä UV- että hyönteissuojalla olevia paitoja. Hyvällä kauluspaitavalikoimalla vaatekaapissasi sinulla on vaatteet aivan jokaista tilannetta varten.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!