Pipot

(846 tuotetta)

Pipo on kätevä asuste niin säiden viiletessä syksyllä kuin talvipakkasillakin. Oikeanlainen pipo lämmittää ulkoilllessa ja urheillessa. Pipot valmistetaan eri materiaaleista eri käyttötarkoituksiin. Urheiluun soveltuvat parhaiten tekniset, hengittävästä materiaaleista valmistetut pipot, jotka eivät hiosta kovassakaan rasituksessa. Rauhalliseen ulkoiluun suosittelemme luonnonmateriaaleja, kuten puuvillaa ja villaa. Monissa pipoissa on erillinen tuulta läpäisemätön kangas, joka varmistaa ohuenkin pipon käyttömukavuuden tuulisissa olosuhteissa.

Pipoja monenlaiseen tarpeeseen. Täältä löydät laajan valikoiman miesten, naisten ja lasten pipoja. Pipo pitää pään ja korvat lämpiminä syksyn viimassa ja talven pakkasilla. Toisaalta ohuita pipoja voi käyttää kesälläkin! Pipo valmistetaan yleensä puuvillasta, villasta tai keinokuiduista, käyttötarkoituksesta riippuen. Usein pipossa on myös fleece vuori. Fleece parantaa pipon lämmitysominaisuuksia ja suojaa myös neulosta paremmin tuulelta. Pipo on kätevä asuste! Sitä on pienen kokonsa ansiosta helppo kuljettaa mukana ja laittaa päähän tarpeen vaatiessa.

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!