BLACK FRIDAY!     Naiset   Miehet   Lapset   SUPER DEALS

Juoksupipot ja lippikset

(154 tuotetta)

Juostessa ja pyöräillessä on päähineessä erittäin tärkeää se, että se istuu hyvin eikä sen asento ole vaarassa muuttua. Jos juoksulippistä tai -hattua pitää varoa liukumasta silmille tai lentämästä pois, vie se keskittymistä aktiviteetista itsestään. Lippis tai hattu, joka on tarkoitettu juoksemiseen, pysyy päässä kunnolla oikeissa olosuhteissa. Siinä on myös hyvä hengittävyys ja näin ollen vältyt kylmettymiseltä kun hikoilet. Juoksulippiksellä tai -hatulla olet oikein varustautunut juoksulenkkiin lämpötilan laskiessa.

Useat meillä myytävät hatut ja lippikset ovat säädettäviä ja sopivat sekä iso- että pienipäisille naisille ja miehille.

Juoksuhatut

Kuulutko niihin, jotka juoksevat vaikka ulkona alkaa tulla jo kylmä? Silloin tiedät varmaankin, että hattu voi olla paras ystäväsi juoksulenkillä. Tiukasti istuva hattu voi myös olla hyvä pyöräilykypärän alla kylmempinä päivinä. Sinulle joka purjehdit tai vaellat vuoristossa, voi tiukasti istuva ja tuulenpitävä hattu tehdä aktiviteetista ihanan kokemuksen tuulesta ja kylmästä huolimatta.

Sinulle, joka haluat pitää päälaen paljaana tai juosta esimerkiksi hiukset poninhännällä, löytyy monenlaisia hiuspantoja tai balaclava-kypärähuppuja, jotka ovat hyvä vaihtoehto juoksuhatulle.

Juoksulippikset

Juoksulippis on muotoiltu siten, että se on mukava eikä putoa päästä täydessäkään menossa. Juoksuun tarkoitettu lippis suojaa myös kasvoja sateelta ja auringolta. Ja jos juokset aikaisin aamulla, on ehkä mukavaa piilottaa aamukampaus hyvännäköisen juoksulippiksen alle!

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!