Päähineet ja huivit

(16 tuotetta)

Meiltä löydät suuren valikoiman hattuja ja otsapantoja sekä seikkailuihin että arkipäiväänkin. Jos haluat ostaa hattuja netistä, löydät itsellesi sopivan meiltä Outnorthilta. Ei ole väliä, mistä tyylistä ja mallista pidät tai millaisia ominaisuuksia etsit. Meiltä löytyy kaikenlaisia lämmittäviä hattuja ja otsapantoja syksyn purevaan tuuleen samoin kuin hyytävän kylmään pohjoismaiseen talveenkin.

Yksinkertaisista vapaa-ajan hatuista lämpimiin turkishattuihin

Meiltä löydät kaikkea aina yksinkertaisista beanies-pipoista todella lämpimiin hattuihin. Isompien ja lämpimämpien päähineiden joukosta löydät keinokuituisesta turkiksesta ja korvalapuilla varustetut hatut, jotka pitävät pään lämpimänä jopa purevan kylmällä säällä. Näitä turkishattuja löytyy muun muassa tuotemerkeiltä Fjällräven, Didriksons ja Stetson.

Etsiessäsi hattua tai otsapantaa sporttisiin aktiviteetteihin meiltä löytyy useita erilaisia, joissa on hyvä hengityskyky tehokkaaseen urheiluun ja jotka pitävät samalla korvasi ja pääsi lämpimänä. Urheiluhatut juoksuun, pyöräilyyn tai hiihtoon löydät muun muassa tuotemerkeiltä Houdini, Buff, Craft ja Lundhags.

Lasten ja nuorten hatut

Meillä on tietysti myös laaja valikoima lasten ja nuorten hattuja. 

Kun hankit lapsellesi hyvän ja mukavan hatun, voit helposti olla varma siitä, että hattu pysyy päässä. Lasten hattujen valikoimassamme on paljon malleja ihanista materiaaleista, joista lapset pitävät samalla kun hatut ovat toimivia ja lämmittävät, vaikka tuuli olisi kylmä tai pureva.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!