Pipot

(602 tuotetta)
Blank

Suositeltava

180 bpm
Running Windblocker Headband White
 

Pipo on kätevä asuste niin säiden viiletessä syksyllä kuin talvipakkasillakin. Oikeanlainen pipo lämmittää ulkoilllessa ja urheillessa. Pipot valmistetaan eri materiaaleista eri käyttötarkoituksiin. Urheiluun soveltuvat parhaiten tekniset, hengittävästä materiaaleista valmistetut pipot, jotka eivät hiosta kovassakaan rasituksessa. Rauhalliseen ulkoiluun suosittelemme luonnonmateriaaleja, kuten puuvillaa ja villaa. Monissa pipoissa on erillinen tuulta läpäisemätön kangas, joka varmistaa ohuenkin pipon käyttömukavuuden tuulisissa olosuhteissa.

Pipoja monenlaiseen tarpeeseen. Täältä löydät laajan valikoiman miesten, naisten ja lasten pipoja. Pipo pitää pään ja korvat lämpiminä syksyn viimassa ja talven pakkasilla. Toisaalta ohuita pipoja voi käyttää kesälläkin! Pipo valmistetaan yleensä puuvillasta, villasta tai keinokuiduista, käyttötarkoituksesta riippuen. Usein pipossa on myös fleece vuori. Fleece parantaa pipon lämmitysominaisuuksia ja suojaa myös neulosta paremmin tuulelta. Pipo on kätevä asuste! Sitä on pienen kokonsa ansiosta helppo kuljettaa mukana ja laittaa päähän tarpeen vaatiessa.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Compare product properties quickly and easily using our tool.
Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
- A simpler way to find the products that suit you!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!