Lasten päähineet

(146 tuotetta)
Blank

Suositeltava

FÅK
Kids Knitted Beanie Set Grey
 

Päähineet kuuluvat vaatteisiin, jotka kutittavat ja pistelevät eniten. Lapset ja vanhemmat haluavat mieluimmin välttää sen pysyäkseen iloisella mielellä ja varmistaa, että päähine pysyisi päässä ainakin todella kylminä päivinä.

Täältä löydät ihanat hatut, joita lapset käyttävät mielellään

Kenkien ja sukkien lisäksi hattu on vaate, jonka lapsi ensiksi riisuu, mikäli hän ei pidä siitä. Jos sinä vanhempana haluat varmistaa lapsesi pysyvän lämpimänä sekä pitävän hatun päässään silloinkin, kun sinä et ole lähellä, neuvomme sinua hankkimaan oikein hyvän hatun. Outnorthilta löydät lämpimiä ja upeita, ihanista materiaaleista valmistettuja lasten hattuja, joista tulee varmasti suosittuja ja jotka pysyvät päässä pitäen lapsesi lämpimänä koko päivän. Neulotut ja virkatut hatut hylätään joskus siinä uskossa, että ne helposti kutittavat tai pistelevät, mutta tämä ominaisuus riippuu paljon niiden materiaalivalinnasta, eikä niinkään valmistustavasta. Useissa virkatuissa tai neulotuissa hatuissa on lisäksi fleecevuori, joka tekee niistä todella ihanan ja pehmeän tuntuisia päätä ja korvia vasten.

Lämmintä sekä päässä että kaulalla

On olemassa erimielisyyttä siitä, kuinka suuri osa ruumiinlämmöstä todella haihtuu pään kautta, mutta olemme lähes kaikki yhtä mieltä siitä, että meille tulee tavallisesti kylmä ilman hattua. Olet varmaan kokenut epämiellyttävän tunteen, kun korvia on paleltanut ja haluat tietenkin estää, ettei lapsesi tuntisi sitä. Päätä ei ole hyvä suojata ainoastaan talvikuukausina, vaan lasten pään palamisen tai auringonpistosten saamisen välttäminen on vähintään yhtä tärkeää auringon paistaessa kirkkaasti. Outnorthilta löydät muun muassa hengittäviä aurinkohattuja suojaamaan lapsesi päätä auringon säteiltä.

Kun kylmä saapuu hiipien, myös kaula on herkkää aluetta. Peittävällä balaclavalla pysyvät sekä pää että kaula lämpiminä. Se pitää poissa kylmän ilman ja tuulen, jotka muuten tunkeutuvat ihollesi helposti kaulahuivin aukkojen välistä. Lämpimiä ja mukavia balaclavoja löytyy muun muassa Didriksonsilta ja Woolpowerilta.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Compare product properties quickly and easily using our tool.
Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
- A simpler way to find the products that suit you!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!