Juoksupipot & lippikset

(99 tuotetta)
Blank

Suositeltava

180 bpm
Running Windblocker Headband White
 

Juostessa ja pyöräillessä on päähineessä erittäin tärkeää se, että se istuu hyvin eikä sen asento ole vaarassa muuttua. Jos juoksulippistä tai -hattua pitää varoa liukumasta silmille tai lentämästä pois, vie se keskittymistä aktiviteetistä itsestään. Lippis tai hattu joka on tarkoitettu juoksemiseen pysyy päässä kunnolla oikeissa olosuhteissa. Siinä on myös hyvä hengittävyys ja näin ollen vältyt kylmettymiseltä kun hikoilet. Juoksulippiksellä tai -hatulla olet oikein varustautunut juoksulenkkiin lämpötilan laskiessa.

Useat meillä myytävät hatut ja lippikset ovat säädettäviä ja sopivat sekä iso- että pienipäisille naisille ja miehille.

Juoksuhatut

Kuulutko niihin jotka juoksevat vaikka ulkona alkaa tulla jo kylmä? Silloin tiedät varmaankin, että hattu voi olla paras ystäväsi juoksulenkillä. Tiukasti istuva hattu voi myös olla hyvä pyöräilykypärän alla kylmempinä päivinä. Sinulle joka purjehdit tai vaellat vuoristossa, voi tiukasti istuva ja tuulenpitävä hattu tehdä aktiviteetista ihanan kokemuksen tuulesta ja kylmästä huolimatta.

Sinulle joka haluat pitää päälaen paljaana tai juosta esimerkiksi hiukset poninhännällä, löytyy monenlaisia hiuspantoja tai balaclava-kypärähuppuja, jotka ovat hyvä vaihtoehto juoksuhatulle.

Juoksulippikset

Juoksulippis on muotoiltu siten, että se on mukava eikä putoa päästä täydessäkään menossa. Juoksuun tarkoitettu lippis suojaa myös kasvoja sateelta ja auringolta. Ja jos juokset aikaisin aamulla, on ehkä mukavaa piilottaa aamukampaus hyvännäköisen juoksulippiksen alle!

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Compare product properties quickly and easily using our tool.
Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
- A simpler way to find the products that suit you!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!