• 09 - 348 99 00 (Ma - Pe 9-16)
 • info@outnorth.fi

Lasten sadevaatteet

(96 tuotetta)
Blank

Suositeltava

Urberg
Älgen Rainset + Borås Kid's Boot
 

“Ei ole huonoja kelejä, on vain huonot varusteet”, ovat lapset saaneet kuulla sukupolvien ajan meiltä aikuisilta. Jos totta puhutaan, itse asiassa lapset innostuvat tästä sanonnasta ja lähtevät iloisesti ulos, olipa sitten räntäkeli tai sadesää. Outnorthilta löydät suuren valikoiman lasten sadevaatteita. Meiltä löydät hyvät ja edulliset sadevaatteet takeista olkainhousuihin sekä sadeasusettejä Didriksonsilta, Helly Hansenilta ja Kozi Kidziltä.

Kunnon sadevaatteissa lapset pääsevät seikkailulle joka säällä

Toisin kuin useat aikuiset (tietysti löytyy myös poikkeuksia) monet lapset rakastavat sadetta. He eivät malta odottaa ulospääsyä ja vesilätäköissä hyppimistä sateen jälkeen tai vaikka sateessa, veden tullessa alas kaatamalla. Lapset yksinkertaisesti rakastavat sadetta, kuten oikeastaan pitääkin. Ja että sadeleikeistä tulisi entistä hauskemmat, tarvitaan kunnolliset ja luotettavat sadevaatteet, jotka eivät estä leikkimistä, vaan päinvastoin!

Sadepuku, joka on tiivis päästä varpaisiin

Pärjäät kyllä aika hyvin sadetakillakin, mutta se ei riitä, kun on kyse aktiivisista ja sadetta rakastavista lapsista. Täydellisessä sadepuvussa vain mielikuvitus ja leikit asettavat rajat, ei sää. Lapset eivät pysy liikkumatta yhdessä paikassa katselemassa sadetta, mikä asettaa vaatimukset ketterälle liikkumiselle sekä sille, että vaate kestää rajun käytön. Outnorthilta löydät hyvät ja kestävät sadevaatteet koko perheelle ja tietysti lapsille. Valitse sadetakit ja sadehousut tunnetuilta tuotemerkeiltä. Useissa sadetakeissa on vesitiivis huppu, joka myös korvaa sadehatun pitäen pään kuivana ja lämpimänä rajuissakin sadekuuroissa.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Compare product properties quickly and easily using our tool.
Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
- A simpler way to find the products that suit you!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!