• 09 - 348 99 00 (Ma - Pe 9-16)
 • info@outnorth.fi

Lasten hanskat & rukkaset

(40 tuotetta)
Blank

Suositeltava

Urberg
Kids Reflective Mittens Silver/Black
 

Hyvissä ja kestävissä rukkasissa lapsesi kädet pysyvät lämpiminä ja lapsi iloisena läpi talven. Meiltä löydät hyvälaatuisia, kunnollisia lasten rukkasia, jotka kestävät lähes kaikkea. Valikoimissamme on rukkasia sekä lapsille että nuorille. Muun muassa tuotemerkeiltä Hestra, Didriksons, Kombi ja Urberg löytyy laaja rukkasvalikoima.

Meillä on kaikkea yksinkertaisemmista malleista aina hieman tyylikkäämpiin, esimerkiksi hengittäviä Gore-Tex rukkasia.

Hyvät ja mukavat rukkaset, joita lapset haluavat käyttää

On aivan tavallista, että rukkaset yhdessä hattujen ja sukkien kanssa ovat vaatteet, jotka riisutaan ensimmäisinä, jos lapset eivät viihdy niissä. Hyvät rukkaset on pakolliset lapsellesi, mutta ei ole varmaa käytetäänkö niitä, koska mitkä tahansa eivät kelpaa. Varmista, että ostat mukavat lapaset, jotka istuvat kunnolla ja hengittävät hyvin. Hyvä esimerkki hengittävästä materiaalista on villa. Villalla on myös kyky lämmittää, vaikka rukkaset kastuisivatkin. Jos sitä vastoin tiedät, että leikit tulevat olemaan kosteita syksyn huonoilla ilmoilla, voivat vesitiiviit käsineet olla hyödyllisemmät.

Turvanauhat vähentävät vaaraa kadottaa rukkaset

Hihojen alle asetettavat turvanauhat estävät rukkasten tai käsineiden katoamisen, vaikka ne irtoaisivatkin kädestä. Myymme tietysti rukkasia, jotka istuvat hyvin, mutta aina ei voi taata niiden pysyvän kädessä, kun on puhe lapsista. Monet rukkaset on varustettu hyvillä toiminnoilla ja myös ranteen ympäryksen säätömahdollisuuksilla niin, että lasten kädet pysyvät kuivina ja lämpiminä. Hyvä säätö ranteen ympärillä vähentää tietysti myös riskiä useiden lasten pelkoa kohtaan, nimittäin lumen tulemista vaatteiden sisälle.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Compare product properties quickly and easily using our tool.
Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
- A simpler way to find the products that suit you!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!