• 09 - 348 99 00 (Ma - Pe 9-16)
 • info@outnorth.fi

Lapset & Nuoret

(821 tuotetta)
Blank

Suositeltava

Didriksons
Boardman Kids Set Sharp Blue
 

Vaikka lapsemme hienoihin vaatteisiin pukeminen onkin todella suuri houkutus, tärkeintä on kuitenkin, että vaatteet ovat toimivat, sopivat ja kestävät. Juuri sellaiset vaatteet löydät meiltä Outnorthilta. Eikä siinä vielä kaikki, sillä ne ovat tietysti myös erittäin hienoja!

Löydät täältä vaatteita lapsille ja nuorille kaikenlaisiin leikkeihin ja seikkailuihin. Meillä on vaatteita joka säähän ja ikäryhmälle, kaikkea aina lapasista hattuihin kylmiä päiviä varten sekä t-paidoista shortseihin lämpimiin kesäpäiviin.

Kestävät vaatteet, joissa lapset voivat olla lapsia

Lapset turhautuvat, jos he eivät pysty liikkumaan vapaasti ja silloin vaatteet ovat tärkeä tekijä. Outnorthilta löydät liikkuville, vauhdikkaista leikeistä pitäville lapsille sopivia vaatteita. Lapsia ei useinkaan haittaa, jos he likaavat itsensä tai kastuvat, mutta kuivat lapset ovat iloisia lapsia. Tästä syystä löydät meiltä laajan valikoiman esimerkiksi sadevaatteita ja muun tyyppisiä lastenvaatteita, joissa lapset pysyvät kuivina tai jotka kuivuvat nopeasti.

Kestäviä, laadukkaita vaatteita

Takki on vaate, joka jää helposti pitkäksi aikaa vaatekaappiin, vaikka lapsi kasvaa. Jos takki on hyvälaatuinen, tiedät sen myös kestävän rajuissa seikkailuissa. Ehkäpä takki annetaan myös nuorempien sisarusten käyttöön aikanaan. Outnorthilta löydät lasten ja nuorten takkeja, jotka sopivat kaikkiin vuodenaikoihin ja aktiviteetteihin. Täältä löydät myös päähineet, lapaset ja muut laadukkaat asusteet lapsillesi. Laatu ei tarkoita ainoastaan materiaalin kestävyyttä vaan se tarkoittaa myös sitä, mistä materiaalista ja millä tavalla vaate on valmistettu. Etsiessäsi esimerkiksi ekologisesti valmistettuja lastenvaatteita, löydät tietysti myös nekin valikoimastamme.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Compare product properties quickly and easily using our tool.
Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
- A simpler way to find the products that suit you!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!