Metsästyshanskat

(46 tuotetta)

Outnorthilta löydät laajan valikoiman erilaisilla ominaisuuksilla varustettuja metsästyshanskoja. Joustavuus, tarkkuus ja hyvä toimivuus ovat useimmissa tapauksissa kaikkein tärkeimmät metsästettäessä. Erityisesti suunnitellut käsineet ovat siis ehdottomat, varsinkin kylmimpinä päivinä, mutta niiden täytyy myös lisätä otteen pitävyyttä ja taata maksimaalinen mukavuus pitkään paikallaan oltaessa.

Koska metsästys tapahtuu usein syksyllä ja talvella, ovat hyvät metsästyshanskat itsestäänselvyys metsästysvarusteissasi. Meillä on lämpimiä talviajan hanskoja, samoin kuin hieman yksinkertaisempia mallejakin, jotka sopivat hyvin lämpimämmällä ilmalla. Etsitpä mitä tahansa, haluamme varustaa sinut oikeanlaisilla juuri sinulle sopivilla tuotteilla.

Laukaise liipasinsormella

Useissa malleissa on toiminto, jossa käännetään sivuun tietyt osat hanskasta niin, että saadaan esiin tarvittaessa esimerkiksi liipasinsormi. Tällä tavoin kädet pysyvät lämpiminä silloin, kun et metsästä aktiivisesti. On tärkeää pitää sormet lämpiminä ja notkeina, eivätkä kömpelöt metsästykseen sopimattomat hanskat tule silloin kysymykseen.

Vuorelliset tai vuorettomat

Kaikki hanskat eivät ole vuorellisia, mutta meillä on niihin sopivia vuoria myytävänä. Hanskoihin sopivilla vuorilla voit mukauttaa hanskat vuodenajalle sopiviksi. Jos haluat apuamme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme sinua löytämään oikean vuoren hanskaasi.

Jos oleskelet ulkona oikein kylmällä ilmalla, voit ostaa sisähanskat tai vuoret suurempien, vähän tilavampien hanskojen alle. Kerrospukeutuminen on osoittautunut luotettavaksi tekniikaksi, joka toimii hyvin ja pitää sinut lämpimänä.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!