Laskettelu- ja hiihtohanskat

(50 tuotetta)

Meillä Outnorthilla on laaja valikoima hiihtohanskoja ja lasketteluhanskoja jokaiseen makuun ja tarpeeseen. Hanskoja löytyy esimerkiksi tuotemerkeiltä The North Face, Hestra ja Urberg. Upean päivän mäessä ei haluaisi missään tapauksessa keskeytyvän paleltuvien sormien takia. Meillä on lasketteluhanskoja, jotka pitävät sinut lämpimänä ja joilla saa hyvän otteen sauvasta olitpa sitten laskettelemassa tai sauvomassa tasaisella maalla.

Valikoimastamme löydät hyvät ja mukavat hanskat sekä maastohiihtoon että lasketteluun. Hanskoja on naisille, miehille ja lapisille useita erilaisia malleja. Tarvitsetpa sitten paksummat tai ohuemmat hanskat, vettähylkivät tai parin hyvin hengittäviä hanskoja, meillä on niitä valikoimassamme.

Oikeat hiihtohanskat vähentävät hiertymäriskejä

Maastohiihdossa kasvaa riski saada rakkoja ja haavaumia käsiin ilman hyviä varusteita. Käytä hyvin sopivia ja hengittäviä hanskoja. Jos hikoilet paljon, on tärkeää että hanskat siirtävät kosteuden pois iholta. Tällaiset hanskat vähentävät hiertymäriskejä ja sinulla on lämmin ja mukava olo koko matkan ajan.

Lisälämpöä hanskoihisi saat alushanskoilla

Jos ostat alushanskat tavallisten hanskojen sisään, voit riisua ne helposti tarvitessasi enemmän ketteryyttä ja sorminäppäryyttä. Alushanskat tavallisten hiihto- tai lasketteluhanskojen sisällä muodostavat sen lisäksi lisälämpöä tuottavan ilmakerroksen. Vältyt paleltumiselta ja voit jatkaa lämmintä päivääsi tunturissa, ladulla tai laskettelurinteessä.

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!