Juoksuhanskat

(47 tuotetta)

Nyt sinun ei tarvitse luopua juoksemisesta ulvovan tuulen ja kylmän sään vuoksi. On vapauttavaa juoksua harrastaville, että voi jatkaa juoksemista sääolosuhteista riippumatta ja nauttia siitä oikeilla varusteilla.

Outnorthilta löydät hyviä juoksuhanskoja kaikkiin tilanteisiin. Meillä on kevyitä ja ohuita hanskoja, joissa on paras mahdollinen mukavuus ja pienin mahdollinen vastus. Märkiin seikkailuihin ja sateisiin päiviin löytyy vesitiiviitä hanskoja, ja valikoimassamme on myös lämpimiä hanskoja alhaisempiin lämpötiloihin.

Monikäyttöiset juoksuhanskat

Meillä myynnissä olevilla juoksuhanskoilla on usein monta käyttöaluetta. Kaikkein tavallisimman käytön lisäksi, eli juostessa silloin, kun ulkona alkaa tulla kylmä, sopivat ne hyvin käytettäviksi myös esimerkiksi rullaluistellessa ja hiihtäessä.

Jos hankit hanskat juoksua varten, on ehkä tärkeintä, että ne ovat niin kevyet kuin mahdollista. Hanskojen on tunnuttava edulta eikä rasitteelta juostessasi ulkona. Mieti, mitkä ovat erityiset tarpeesi ja syy juoksuhanskojen hankintaan, niin voit valita oikean malliset tarpeittesi ja toiveittesi mukaan.

Toiminnallisuus on tärkeää

Jos juokset pitkiä matkoja tai paljon, hikoilet todennäköisesti runsaasti käsistä ja voit iloita hanskoista, joissa on hyvä hengittävyys. Jos käytät hanskoja hiihtäessäsi, on erittäin tärkeää, että niitä voi säätää ranteista esimerkiksi tarranauhalla niin, että suksisauvojen säätö ei muodostu tarpeettoman työlääksi.

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!