Vuorikäsineet

(11 tuotetta)

Kylminä päivinä ja vaihtelevassa säässä on kerrospukeutumisesta paljon etuja: silloin on myös helppo keventää vaatetusta sään esimerkiksi lämmetessä. Talvella lämpimämpien lapasten alle puettavat vuorihanskat ovat myös etu, kun sinun täytyy käyttää hienomotoriikkaa, mutta et kuitenkaan halua olla aivan paljain käsin. Vuorihanskoilla voit sitoa kengät tai pystyttää teltan kylmettymättä liikaa. Meiltä löydät Hestra-, Urberg- ja Icebreaker-merkkisiä vuorihanskoja.

Ei enää kylmiä käsiä, kun sinun pitää käyttää puhelinta

Kylmimpinäkin päivinä voi sinun täytyä käyttää puhelinta. Se ettei tarvitse ottaa käsineitä pois ja kylmettää käsiään on ylellisyyttä ja jokaisen sentin arvoinen sijoitus. Jos sormesi ovat liian kylmät, eivät joidenkin puhelinten näytöt toimi ja siksi on paikallaan sijoittaa hanskapariin, joka toimii käyttäessäsi puhelintasi.

Kaksi kerrosta tuo enemmän lämpöä

Jos sinua paleltaa, niin samoin kuin pää ja jalat, niin myös kädet ovat yhtä tärkeät pitää lämpiminä. Vuorihanska tavallisten lapastesi tai hanskojesi alla muodostaa ilmakerroksen, joka antaa lisää lämpöä.

Jos sinulla tulee helposti kylmä ja oleskelet viileissä lämpötiloissa, mutta samaan aikaan olet aktiivinen, on tärkeää että vuorihanskoissasi on hyvä hengittävyys. Koska vuorihanska on lähimpänä ihoa, tulee niihin kosteutta jos hikoilet. Jos hanskasi eivät hengitä, voit helposti kylmettyä. Villahanskat lämmittävät edelleen siitä huolimatta, vaikka kastuisivatkin.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Compare product properties quickly and easily using our tool.
Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
- A simpler way to find the products that suit you!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!