• 09 - 348 99 00 (Ma - Pe 9-16)
 • info@outnorth.fi

Vedenpitävät käsineet

(12 tuotetta)

Jos liikut luonnossa muulloinkin kuin upealla auringonpaisteella, ovat pari vedenpitäviä hanskoja hyvä sijoitus märkiin seikkailuihin. Kun sinun ei tarvitse olla huolissasi kastumisesta, voit keskittyä tärkeimpään, eli kokemukseen ja nauttia siitä täysillä.

Vedenpitäviä hanskoja on erityisesti suunniteltuja muun muassa pyöräilyyn, purjehdukseen, vaellukseen ja kalastukseen, mutta useita näistä hanskoista voi tietenkin käyttää monenlaisiin aktiviteetteihin sään mukaan.

Vettähylkivät ja hydrofobiset materiaalit

Vettähylkivä, hydrofobinen tai vedenpitävä voivat kuulostaa samanlaisilta, mutta ero voi olla suuri kun joutuu todella voimakkaaseen sadekuuroon tai jos sattuisi pudottamaan hanskansa järveen. Vettähylkivällä tai hydrofobisella materiaalilla on vedenhylkimiskyky ja materiaali selviää useimmissa tapauksissa ohimenevistä sadekuuroista. Jos joudut oikeaan kaatosateeseen, kastut melko äkkiä huolimatta vettähylkivistä materiaaleista, vaikka laatueroja on jonkin verran erilaisissa ja eri merkkisissä hanskoissa.

Vedenpitävät materiaalit

Täysin vedenpitävä materiaali pitää sinut kuivana veden määrästä riippumatta ja niin pitkään kuin vaate on ehyt ja hyvin sopiva. Jos tarvitset kuitenkin hengittävää materiaalia, sinun kannattaa harkita sen sijaan vettähylkivän materiaalin hankkimista.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Compare product properties quickly and easily using our tool.
Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
- A simpler way to find the products that suit you!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!