Background nature 380

Olemme pahoillamme, mutta emme pysty löytämään mitä etsit

Alla on joitakin meidän suosituimmista tuotteista

Voit mielellään ilmoittaa meille, mille sivulle yritit päästä, jotta voimme korjata virheen. Mikäli klikkasit toimimatonta linkkiä, olemme kiitollisia, jos ilmoitat meille kyseisen linkin ja sivun, jolta se löytyy. Ota meihin yhteyttä.

Jos liikut luonnossa muulloinkin kuin upealla auringonpaisteella, ovat pari vedenpitäviä hanskoja hyvä sijoitus märkiin seikkailuihin. Kun sinun ei tarvitse olla huolissasi kastumisesta, voit keskittyä tärkeimpään, eli kokemukseen ja nauttia siitä täysillä.

Vedenpitäviä hanskoja on erityisesti suunniteltuja muun muassa pyöräilyyn, purjehdukseen, vaellukseen ja kalastukseen, mutta useita näistä hanskoista voi tietenkin käyttää monenlaisiin aktiviteetteihin sään mukaan.

Vettähylkivät ja hydrofobiset materiaalit

Vettähylkivä, hydrofobinen tai vedenpitävä voivat kuulostaa samanlaisilta, mutta ero voi olla suuri kun joutuu todella voimakkaaseen sadekuuroon tai jos sattuisi pudottamaan hanskansa järveen. Vettähylkivällä tai hydrofobisella materiaalilla on vedenhylkimiskyky ja materiaali selviää useimmissa tapauksissa ohimenevistä sadekuuroista. Jos joudut oikeaan kaatosateeseen, kastut melko äkkiä huolimatta vettähylkivistä materiaaleista, vaikka laatueroja on jonkin verran erilaisissa ja eri merkkisissä hanskoissa.

Vedenpitävät materiaalit

Täysin vedenpitävä materiaali pitää sinut kuivana veden määrästä riippumatta ja niin pitkään kuin vaate on ehyt ja hyvin sopiva. Jos tarvitset kuitenkin hengittävää materiaalia, sinun kannattaa harkita sen sijaan vettähylkivän materiaalin hankkimista.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!