Sormikkaat

(55 tuotetta)

Jos vietät pitkiä päiviä tunturilla tai ulkona kylmässä, sinulla on todennäköisesti suuri tarve pysyä lämpimänä ja samalla pystyä liikkumaan sulavasti. Meiltä löydät suuren valikoiman hanskoja naisille, miehille ja lapsille kaikkiin tilanteisiin ja aktiviteetteihin. Kaikkea puolisormikkaista pyöräilyyn ja lämpimistä hiihtohanskoista hanskoihin jotka sopivat erikoisaktiviteetteihin kuten esimerkiksi metsästykseen. Valikoimastamme löydät ohuempia merinovillaisia hanskoja, lämpimämpiä fleecehanskoja ja kestäviä nahkahanskoja. Meillä on sormikkaita merkeiltä kuten Hestra, Norröna ja Swix.

Valitse oikea materiaali aktiviteetin mukaan

Valitsemasi aktiviteetti voi olla ratkaiseva sille, minkä tyyppiset hanskat sinun pitäisi hankkia. Lämpimät vuorilliset sormikkaat voivat olla hyvät kylminä päivinä, mutta jos olet hyvin aktiivinen tai hikoilet paljon, voi kunnolla hengittävä materiaali olla parempi. Silloin vältyt kosteuden tiivistymisen käsineen sisään etkä kylmety.

Jos on todella kylmää, on hyvä vinkki sijoittaa pariin ohuita sisävuoria. Niitä voi pitää sormikkaiden alla ja ne voivat olla merinovillaiset tai nailoniset. Kun puet ne kerroksittain, pysyvät sormet pidempään lämpiminä. Jos joudut kosketuksiin veden kanssa vaelluksen aikana, voit ostaa parin Black Diamond -fleecehanskoja, joita on mukava pitää sellaisenaan, mutta myös vedenpitävän kuoren alla. Meiltä löydät hanskoja muun muassa nahasta, fleecestä, softshellistä ja monesta muusta materiaalista.

Pidä hanskat kädessäsi kylmällä käyttäessäsi puhelintasi

Monet valikoimassamme olevat käsineet on suunniteltu kädessä pidettäviksi, kun näppäilet kosketusnäyttöä. Kun ulkona on kylmä ja puhelin soi, sinun ei tarvitse ottaa hanskoja pois vastatessasi! Älykästä ja kätevää!

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Compare product properties quickly and easily using our tool.
Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
- A simpler way to find the products that suit you!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!