Ranteenlämmittimet

(16 tuotetta)

Ranteenlämmittimillä on useita eri tehtäviä. Ne pitävät ranteet tietenkin lämpiminä, mutta ne voivat pitää myös kätesi ja käsivartesi suhteellisen lämpiminä samalla, kun sormesi ovat vapaat. Ranteenlämmittimet ovat tästä syystä ihanteelliset kiipeilyyn ja pyöräilyyn, mutta eivät ehkä aivan parhaat kylmänä talvipäivänä ulkona luonnossa.

Ranteenlämmittimet ovat tärkeät omassa tehtävässään, mutta ne ovat myös viime vuosina tulleet yleiseksi muotiasusteeksi. Niitä käytetään siksi, että ne ovat hyvännäköiset, mutta ne myös pitävät lämpimänä ilman lapasia tai käsineitä silloin, kun ei ole hyvin kylmää. Outnorthilla myytävät ranteenlämmittimet on suunnattu aktiiviseen elämäntyyliin, mutta ne toimivat tietenkin yhtä hyvin missä tahansa tarkoituksessa.

Jos käytät peukaloreikää, joka on useissa renteenlämmittimissä, ne toimivat puolikäsineinä. Jos valitset tavallista suuremman koon, voit myös käyttää monia malleistamme erinomaisesti lämmittiminä kyynärpäissä.

Power Houdi

Useat ranteenlämmittimistämme ovat saatavana Power Houdi -materiaalista. Power Houdi on klassikko Houdinilta, jonka sanotaan olevan niin ihanaa, että se on melkein riippuvuutta aiheuttava. Materiaali on kestävää ja joustavaa, mikä tekee siitä hyvin istuvan ja erittäin mukavan. Se eristää elimistösi lämpöä, antaa mukavuuden iholle ja toimii kosteudensäätäjänä niin, että pysyt lämpimänä ja kuivana pidempään.

Hyvät sinulle jolla on jäykät ranteet

Monilla on jäykkien ranteiden vuoksi ongelmia eri syistä. Pitkä oleilu tietokoneella voi olla syy yhtä hyvin kuin rasitusvammat tai lääketieteelliset syyt. Siksi on erittäin tärkeää pitää nivelet lämpiminä.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Meidän tuotevertailutyökalun avulla voit helposti nähdä ja vertailla tuotteidemme eri ominaisuuksia.

Klikkaa -symbolia niiden tuotteiden kohdalla, joita haluat vertailla.
Klikkaa sitten -symbolia sivun alalaidassa ja paina vertaile.
Näytettävät tiedot vaihtelevat riippuen siitä, mitä tuotteita valitset, esim. väri, vedenkestävyys, paino, patterinkesto, tilavuus ja paljon muuta.
Tämä on yksinkertaisesti hieman helpompi tapa sinulle vertailla ja löytää oikeat tuotteet!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!