Ranteenlämmittimet

(13 tuotetta)

Ranteenlämmittimillä on useita eri tehtäviä. Ne pitävät ranteet tietenkin lämpiminä, mutta ne voivat pitää myös kätesi ja käsivartesi suhteellisen lämpiminä samalla, kun sormesi ovat vapaat. Ranteenlämmittimet ovat tästä syystä ihanteelliset kiipeilyyn ja pyöräilyyn, mutta eivät ehkä aivan parhaat kylmänä talvipäivänä ulkona luonnossa.

Ranteenlämmittimet ovat tärkeät omassa tehtävässään, mutta ne ovat myös viime vuosina tulleet yleiseksi muotiasusteeksi. Niitä käytetään siksi, että ne ovat hyvännäköiset, mutta ne myös pitävät lämpimänä ilman lapasia tai käsineitä silloin, kun ei ole hyvin kylmää. Outnorthilla myytävät ranteenlämmittimet on suunnattu aktiiviseen elämäntyyliin, mutta ne toimivat tietenkin yhtä hyvin missä tahansa tarkoituksessa.

Jos käytät peukaloreikää, joka on useissa renteenlämmittimissä, ne toimivat puolikäsineinä. Jos valitset tavallista suuremman koon, voit myös käyttää monia malleistamme erinomaisesti lämmittiminä kyynärpäissä.

Power Houdi

Useat ranteenlämmittimistämme ovat saatavana Power Houdi -materiaalista. Power Houdi on klassikko Houdinilta, jonka sanotaan olevan niin ihanaa, että se on melkein riippuvuutta aiheuttava. Materiaali on kestävää ja joustavaa, mikä tekee siitä hyvin istuvan ja erittäin mukavan. Se eristää elimistösi lämpöä, antaa mukavuuden iholle ja toimii kosteudensäätäjänä niin, että pysyt lämpimänä ja kuivana pidempään.

Hyvät sinulle jolla on jäykät ranteet

Monilla on jäykkien ranteiden vuoksi ongelmia eri syistä. Pitkä oleilu tietokoneella voi olla syy yhtä hyvin kuin rasitusvammat tai lääketieteelliset syyt. Siksi on erittäin tärkeää pitää nivelet lämpiminä.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!