Pyöräilykäsineet

(86 tuotetta)
Blank

Suositeltava

Velova
Long Gel Grip Blue/Grey
 

Kuulutko niihin, jotka pyöräilevät töihin joka säällä ja kaikkina vuodenaikoina? Jos sinulla ei jo ole pöyräilyhanskoja, tulevat ne varmasti tekemään pyöräilystäsi huomattavasti mukavampaa. Meidän pyöräilyhanskamerkkejämme ovat muun muassa POC, Craft ja Hestra.

On ehkä itsestäänselvyys käyttää pyöräilyhanskoja sinulle, joka käytät pyörää liikuntaan tai urheiluun, mutta ne voivat olla myös hyvä lisävaruste sinulle joka aiot lähteä pyöräilylomalle. Pitkät matkat ja usean päivän pyöräily voivat olla huomattavasti mukavampia ja siedettävämpiä oikeilla varusteilla, erityisesti pyöräilyhanskoilla.

Parempi mukavuus iskuja valmentavilla geelityynyillä

Sinulle joka pyöräilet paljon, pitkiä matkoja tai maastossa ovat iskuja vaimentavilla geelityynyillä varustetut pyöräilyhanskat erinomainen lisä muuhun pyöräilyvarustukseesi. Iskuja vaimentava toiminto vähentää käsiin ja käsivarsiin kohdistuvaa rasitusta, mikä tekee pyöräilystä vaikeassa maastossa miellyttävämpää. Sinulle joka harrastat downhill-pyöräilyä, ovat hanskat pakolliset. Oikeilla varusteilla rankoistakin seikkailuista tulee haastavia oikeista syistä ja vain silloin kun sinä niin haluat.

Hanskat eri vuodenajoille ja säälle

Sateisilla pyöräilyretkillä ovat vedenpitävät hanskat erinomaiset ja se on yksi ominaisuus joka on myös useimmissa meillä myytävissä pyöräilyhanskoissa. Ne on monissa tapauksissa tehty myös hyvin hengittävästä materiaalista, vaikka ovatkin täysin vedenpitävät.

Kylmissä olosuhteissa ovat lämpimät hanskat paremmat. Kesän kuumina kuukausina tai jos olet aktiivinen ja paljon hikoileva pyöräilijä, on parasta käyttää hengittäviä pyöräilyhanskoja. Niitä ovat esimerkiksi hengittävästä mesh-kankaasta tehdyt hanskat.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!