Metsästyskäsineet

(32 tuotetta)

Outnorthilta löydät laajan valikoiman erilaisilla ominaisuuksilla varustettuja metsästyshanskoja. Joustavuus, tarkkuus ja hyvä toimivuus ovat useimmissa tapauksissa kaikkein tärkeimmät metsästettäessä. Erityisesti suunnitellut käsineet ovat siis ehdottomat, varsinkin kylmimpinä päivinä, mutta niiden täytyy myös lisätä otteen pitävyyttä ja taata maksimaalinen mukavuus pitkään paikallaan oltaessa.

Koska metsästys tapahtuu usein syksyllä ja talvella, ovat hyvät metsästyshanskat itsestäänselvyys metsästysvarusteissasi. Meillä on lämpimiä talviajan hanskoja, samoin kuin hieman yksinkertaisempia mallejakin, jotka sopivat hyvin lämpimämmällä ilmalla. Etsitpä mitä tahansa, haluamme varustaa sinut oikeanlaisilla juuri sinulle sopivilla tuotteilla.

Laukaise liipasinsormella

Useissa malleissa on toiminto, jossa käännetään sivuun tietyt osat hanskasta niin, että saadaan esiin tarvittaessa esimerkiksi liipasinsormi. Tällä tavoin kädet pysyvät lämpiminä silloin, kun et metsästä aktiivisesti. On tärkeää pitää sormet lämpiminä ja notkeina, eivätkä kömpelöt metsästykseen sopimattomat hanskat tule silloin kysymykseen.

Vuorelliset tai vuorettomat

Kaikki hanskat eivät ole vuorellisia, mutta meillä on niihin sopivia vuoria myytävänä. Hanskoihin sopivilla vuorilla voit mukauttaa hanskat vuodenajalle sopiviksi. Ovatpa valitsemasi hanskat vuorelliset tai vuorittomat, löydät sopivan vuoren klikkaamalla kutakin hanskaa. Jos haluat apuamme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme sinua löytämään oikean vuoren hanskaasi.

Jos oleskelet ulkona oikein kylmällä ilmalla, voit ostaa sisähanskat tai vuoret suurempien, vähän tilavampien hanskojen alle. Kerrospukeutuminen on osoittautunut luotettavaksi tekniikaksi, joka toimii hyvin ja pitää sinut lämpimänä.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Compare product properties quickly and easily using our tool.
Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
- A simpler way to find the products that suit you!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!